Tekirdağ Süper Amatör Liginde Mücadele Eden İlçemiz Temsilcisi Kapaklı Spor ligin İlk Maçında Kendi Sahasında Karşılaştığı Tekirdağ 1461 Karadeniz Spor Maçını 3-2 Kazanarak Lige 3 Puanla Başladı.

Kapaklı Spor Ligin İlk Maçında sahaya Tugay-Tolga-Semih-Hüseyin-Ercan-Sezer-Ferhat(Mert Dk. 60)-Numan(Mehmet Dk. 70)-Ufuk-Serdar-Resul ilk onbiri ile çıktı.

kapaklispor-1461-karadenizİLK YARI GOL SESİ ÇIKMADI
Maçın ilk yarısına her iki takımda kontrollü başlarken, Kapaklı Spor’da Ufuk 15. Dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ufuk’un şutu üsten auta çıktı. 30. Dakikada Semih’in sağ kanattan kullandığı frikik te top üst direkten döndü.
Maçın ilk yarısında gelişen ataklarda her iki takımda gol bulamayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ
İlk yarısı golsüz berabere sona eren maçın 2. Yarısında ise her iki takımda daha çok atağa çıkarken Kapaklı Spor, 55. Dakikada Tolga’nın etkili ortasına Ufuk’un kafa vuruşu ile maçta 1-0 öne geçti. Kapaklı Spor’un Rakip Kaleye 2. Gol İçin yüklendiği Dakikalarda Ani Bir Kontratak Geliştiren Tekirdağ 1461 Karadeniz Spor, 65. Dakikada Musa ile bulduğu gol ile durumu 1-1 yaptı. Oyunun ilerleyen dakikalarında yine iyi oynadığı dakikalar da kontratak yiyen Kapaklı Spor, sağdan gelen ortada Hüseyin’in kendi kalesine attığı golle maçta 2-1 yenik duruma düştü.

Yenik duruma düştükten sonra sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen Kapaklı Spor 85. Dakikada Sağdan Mert’in ortasında Serdar’ın kafa vuruşuyla 2. Golü buldu 2-2.

Maçın son bölümlerine girilirken maçın hakemi 4 dakika uzatma verdi. Dakikalar 90+3’ü gösterirken, Serdar’ın 2 kişiyi geçerek yaptığı ortada oyuna ikinci yarıda dahil olan Mert Ekici, topa müthiş uçtu ve topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Kapaklı spor maçta 3-2 öne geçti.

Maçta başka gol olmayınca Kapaklı Spor ligdeki ilk maçında 3 puanla sahadan ayrılan taraf oldu.

HEDEFİMİZ LİGİ İLK 3 SIRADA BİTİRMEK
Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Spor Kulüp Başkanı Adem Yavaş bu sezon kendilerine hedef olarak ligi ilk 3’te bitirmek olarak belirlediklerini söylerken, “Futbolcularımıza ve Teknik heyetimize güveniyoruz. Kapaklı ilçesinin ilk kulübü olan Kapaklı Spor’un bundan sonraki hedefi bir üst lig olan BAL Ligidir. Tribün ve tesislerimiz yapılana kadar Bal Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Kapaklı’da bu potansiyel vardır. Bu hedefe varabilmek için seyircimize çok ihtiyacımız var. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Bize güvensinler, bize inansınlar. Çünkü onlarsız futbol, içi boş bir dünya gibidir” açıklamasında bulundu.

LİGİ EN İYİ SIRADA BİTİRMEK İSTİYORUZ
Kulüp başkan yardımcısı Seçkin Dilsiz ise maç ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hocamız ve yeni transferlerimiz ile birlikte İlk 3 hedefimize ulaşmak için 3 aydır aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adı üstünde Süper Amatör Ligdeyiz. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Biz kendi işimize, kendi oyunumuza bakacağız. Rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor. İlk maçta istediğimiz sonucu aldık. İnşallah ileriki maçlarda da güzel sonuçlar alırız. Kapaklı halkına özlenen Kapaklı Spor’u izlettirip ligi en iyi sırada bitirmek istiyoruz.

Alınan galibiyet için başta hocamız Ayhan Kaynak olmak üzere futbolcularımız, yönetim ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.

GALİBİYETİ KULÜBE EMEĞİ GEÇENLERE ARMAĞAN ETTİLER
Bu galibiyeti Kapaklı Spor’un kurucuları ve Kapaklı Spor’a emeği geçenlere armağan ettiklerini söyleyen Yavaş ve Dilsiz, “Kulübümüze emeği geçen eski yönetici ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, aramızda olanlara uzun ömürler diliyoruz. Ayrıca sezon öncesi oynanan Malkara Belediye Spor hazırlık maçında sakatlanan ve sezonu kapatan sporcumuz Mustafa Kızılca’ya da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dediler.

kapaklspor-hatirasi

Kapakli-Spor-2015-Kadro Tekirdag-1461-Karadenizspor