Tekirdağ Spor Amatör Ligi Ekiplerinden Kapaklı Spor, Tecrübeli Kalecisi Uğur Akyıldız ve deneyimli Futbolcusu Hüseyin Karaca Sözleşme Yeniledi.

1 YILLIK SÖZLEŞME YENİLEDİ
2016-2017 Futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Ligde Mücadele Edecek Olan Kapaklı Spor, Dış transferlerde önemli futbolculara imza attırırken, iç transferde de futbolcularıyla sözleşme yenilemeye devam ediyor. Kapaklı Spor son olarak 13 yıldır Kapaklı Spor formasını terleten 29 yaşındaki tecrübeli kalecisi Uğur Akyıldız ve 2 lig, 3. Lig deneyimi olan Hüseyin Karaca İle 1 yıllık sözleşme yeniledi.

“ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞAMAK İSTİYORUM”
4 Nisan 2004 yılında Kapaklı Spor formasıyla yeşil sahalara ilk adımını atan 6 Mayıs 1987 doğumlu tecrübeli kaleci, o günden beri aralıksız Kapaklı Spor formasını terletti. İmza töreninin ardından konuşan tecrübeli kaleci, “16 yaşında futbola Kapaklı Spor’da başladım. Kapaklı Spor adeta hayatımın bir parçası diyebilirim. Bu yılda takımımla birlikte şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.

5 YILDIR KAPAKLI SPOR’DA
1 Ekim 1982 Tokat Doğumlu olan deneyimli futbolcu Hüseyin Karaca ise futbol hayatına 1996 yılında Tokat Gençlik Spor’da başladı. Tecrübeli futbolcu daha sonra Tokatspor, Sidespor, Ankara Jandarmagücü, Erbaaspor, Bulancakspor, Çolaklıspor, Ayvalıkgücü Belediye Spor formaları giydi. 2012 yılında Kapaklı Spor’a transfer olan Hüseyin Karaca, 5 sezondur Kapaklı Spor formasını terletiyor.