Kapaklı Spor 30. Genel Kurulu Kapaklı Belediyesi Meclis Salonunda Cumartesi Günü Saat 14:00’te Gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurul toplantısı divan başkanı ve üyelerinin seçimi ile devam etti. Divan başkanlığına Kadir Arıcı, divan üyeliklerine Sami Cambaz ve Günay Danacı seçildi.

TAHMİNİ BÜTÇE 266 BİN TL

Genel kurulda Kapaklı Spor Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu faaliyet raporları oy birliğiyle onaylanırken, önümüzdeki dönem için tahmini bütçe 266 bin TL, tahmini giderler ise 266 bin TL olarak açıklandı. Daha önce aylık 2 TL’den yıllık 24 TL olan kulüp üyelik aidatı yapılan tüzük değişikliği ile aylık 10 TL, yıllık ise 120 TL olarak belirlendi.

YARIŞA TEK LİSTE İLE GİRİLDİ

Tek liste ile girilen başkanlık seçiminde oyların tamamını alan Hasan Dükanlı, Kapaklı Spor’un yeni başkanı oldu. Hasan Dükanlı başkanlığında oluşan yeni yönetimde Seçkin Dilsiz, Mehmet Akman, Hüseyin Bıyık, Selami Hekimoğlu, Mehmet Aktürk, Kenan Aşer, Anıl Aydın ve Şefkat İnce yer aldı.

Denetim kuruluna ise Canel Çoban, Metin Arabacı ve Adem Yavaş seçildi.

SPORA AYIRDIĞIMIZ BÜTÇE AZALDI

Genel kurulda konuşan belediye başkanı İrfan Mandalı, önceki yıllara göre büyükşehir olduktan sonra kulüplere aktardıkları yardım miktarının azaldığını belirtti. İlçemizi temsilen Süper amatör ligde 2 takımım yer aldığını söyleyen başkan Mandalı, “İlçemizde 2 tane spor kulübü var. Biri Kapaklı Spor, diğeri ise Site Spor bu iki kulübümüze geçen yıl yaklaşık 70’er bin TL bütçe aktarıldı. Bu yılda en fazla 100 bin TL gibi bir bütçe çıkacağını düşünüyorum. Daha fazlasını vermek isteriz ama yasal anlamda bu mümkün değil. Tabi kulüplerimizin işi de kolay değil eskiden futbolcular amatör ruhla oynarlardı. Bugün futbolcular alacağı ücrete bakıyor.” dedi.

KURTULUŞUMUZ ALT YAPI

Kapaklı Spor eski başkanı Adem Yavaş ise yaptığı konuşmasında yönetimde bulunduğu süre içerisinde kendilerine destek olan Mehmet Akman ve Selami Hekimoğlu’na ayrıca teşekkür etti. Yavaş, “Kapaklı Spor’un kurtuluşu ne belediyedir, nede şahıslardır. Kapaklı Spor’un kurtuluşu sadece alt yapıdır.” Derken yeni seçilecek yönetime görevlerinde başarılar diledi.

İYİ BİR GELECEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Başkanlığa yeni seçilen Hasan Dükanlı’da konuşmasında “Yeni yönetim olarak Altyapı, iyi bir futbol ve iyi gelecek ile anılmak üzere yola çıktık. Bir daha ki genel kurulda sizlerin karşısına mahcup olarak çıkmamak dileğiyle hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

kapakli-sporda-hasan-dukanli-donemi5 kapakli-sporda-hasan-dukanli-donemi4 kapakli-sporda-hasan-dukanli-donemi3 kapakli-sporda-hasan-dukanli-donemi2 kapakli-sporda-hasan-dukanli-donemi1 kapakli-sporda-hasan-dukanli-donemi