Cumhurbaşkanı seçimi 2. turunu Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması sonucu Kapaklı’da program düzenlendi. Cumhur İttifakı’nı destekleyen vatandaşlar, Recep Tayyip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesini büyük bir coşkuyla kutladı.

Eski belediye meydanında düzenlenen programda Yeniden Refah Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Akgül ve BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler kısa bir konuşma yaparak Cumhur İttifakı’nın seçim zaferini kutladı.

İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti

“ÇOK BÜYÜK BİR SEÇİM ATLATTIK”

Seçimlerde kendilerini destekleyen vatandaşlara teşekkür eden MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, “Çok büyük seçim atlattık. Bu bir seçimden çok referandum gibiydi ama Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı kazandı. 21 yıllık kazanımlar böyle kolay harcanamazdı, harcatmadık. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

Bütün’ün ardından AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Adem Çiftci bir konuşma yaparak meydandaki kalabalığı selamladı.  

“SIKILMADIK EL BIRAKMADIK”

Programda coşkulu bir konuşma konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal ise, “Rabbimize şükürler olsun dün olduğu gibi bugünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yüzümüzü kara çıkarmadınız. Bizler seçim süreci boyunca sizlerle birlik olmaya çalıştık. Kapaklı’yı sokak sokak, ev ev dolaştık. Sıkılmadık el bırakmadık. Sükûnet içerisinde bir seçim süreci yaşadık.

Sizler, ‘Tek Devlet, tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan’ diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oylarınızı verdiğiniz için Allah razı olsun sizlerden. Bu seçimin kazananı Kapaklı olmuştur. Seçimin kazananı sadece Cumhuriyetçi İttifakı değil tüm Türkiye olmuştur. İnşallah bu aldığımız zaferle beraber yarın sabah itibaren yeni bir şahlanış dönemine uyanacaktır. Bu seçimde bize oy veren, vermeyen tüm halkımıza yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK”

Çoğal’ın ardından 28. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı Akın Yılmaz da bir konuşma gerçekleştirdi. Yılmaz, “Türkiye sevdalısı liderimiz 21 yıldır yaptığı hizmetlerine bugün seçimle beraber yüzde 52,5 oranında aldığı oyla beraber kaldığı yerden devam edecek. Ben özellikle Kapaklı’ya teşekkür ediyorum. 2019 yılında yüzde 54 oyla belediyemizi kazandırdılar. Şimdi aynı ortalamayla Cumhur İttifakı’nı birinci yaptılar. Bu seçimin kaybedeni bayrağımıza, ezanımıza kasteden, vatanımıza kasteden, milletimize kasteden Şer odaklarının bir araya getirdiği Millet İttifakı’dır. Kazanan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’ye kazandırdığı kazanımlarına devam edecek. Milli değerimize katma değer kazandırmaya devam edecek. İHA’larımızı yapmaya devam edecek, SİHA’larımızı yapmaya devam edecek, şehir hastanelerini yapmaya devam edecek.” dedi.

Kapakli-secim-kutlama-7

“TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR”

Seçimlerde yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Seçim sürecinde adaylarımızla, teşkilatlarımızla, meclis üyelerimizle sokak sokak, ev ev dolaştık. Milli iradenin, ülkenin kalkınması yönünde için Cumhur İttifakı’na destek vermesini istedik. Allah razı olsun bu millet sağ duyudan yana oyunu kullanarak Cumhurbaşkanımızı 13. defa Türkiye’nin Cumhurbaşkanı ilan etti. Bu millet ‘Yapacağız’ diyenlere destek verdi, ‘Yıkacağız’ diyenleri tarihin en derin sayfalarına gömdü. Yarından itibaren Türkiye Yüzyılı başlıyor. Yeni yüzyılda gölgenin gür sesi Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği başlıyor.

“BÜTÜN KAPILAR BİZE AÇILDI”

Verdiğiniz destekle beraber 2019’dan beri gece gündüz sürekli çalıştık. Cumhurbaşkanımıza meclis başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize zaman gittiysek dedik ki: Trakya’da bir ilki gerçekleştirdik. Kapaklı’da yüzde 54’le iktidara geldik. Kapaklı halkının selamını getirdik. Bütün kapılar bize açıldı. Şimdi de Türkiye ortalamasının üzerinde yine yüzde 54 oyla beraber yarından itibaren Ankara kapılarını aşındıracağız. Kapaklı’ya ne gerekiyorsa ilçe başkanlarımızla, yeni milletvekillerimizle alıp getireceğiz. Kapaklı’da olmazları olur hale getirdik. Kapaklı’da Ankara’da önceden gittiğimizde ‘Kapaklı neresi?’ diye sorarken şimdi herkes Kapaklı’yı biliyor, herkes Kapaklı’yı tanıyor. Herkes Kapaklı’ya gelmek için Kapaklı’dan yer almak için Kapaklı’da yatırım yapmak için bizleri ziyaret ediyor. İnşallah AK Parti bu belediyeden asla inmeyecek. Bu akşam sandıklar açıldığında bunun hayalini kuranlar tatlı bir rüyaya yeniden daldılar. 10 ay sonra daha yüksek bir oyla inşallah bu bayrağı Kapaklı Belediyesi’nde dalgalandırmaya var mıyız?” ifadelerini kullandı.

“BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM”

Çetin, “Hepiniz biliyorsunuz Türkiye’ye kendi kavuğuna hapsedilmişti. Kendi evlatlarına güvenmeyen inanmayan bir toplum haline getirilmişti. Ancak 22 yıl önce AK Parti’nin kuruluşuyla ‘Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözü ile yola çıkıldı. Sonrasına ‘One Minute’ diyerek herkese meydan okundu. ‘Dünya 5’den büyüktür diyerek bütün mazlum coğrafyasının gür sesi oldu. Şimdi Karadeniz de doğalgaz çıkarttık mı? Petrol kuyularını açmaya başladık mı? Yerli arabayı üretmeye başladık mı? İHA ve SİHA’larımızla yerlive milli savunma sanayimizi üretmeye başladık mı? Bundan sonra Türkiye Yüzyılı boşuna söylenmiş bir söylem değildir Cumhur İttifakı’yla beraber TBMM’de bundan sonra coğrafyamızın ve bütün dünyanın merkezi olacak Türkiye inşallah. Buna yürekten inanıyorum.” dedi.

Kapakli-secim-kutlama-8

“KAPAKLI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI”

Programda son olarak konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, “Bu zafer hayırlı ve mübarek olsun. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi: Biz kazandık, kimse kaybetmedi. Üzerinize düşen görevi layıkıyla yaptınız, bu devleti terör örgütlerine heba etmediniz. Hepinizden Allah razı olsun. Yarın ülkemizde yepyeni bir sayfa açılacak. Yeni Türkiye Yüzyılı’na hazır mısınız? Şahlanmaya hazır mısınız? Allah yar ve yardımcınız olsun.

Kapaklı üzerine düşeni yaptı, Türkiye ortalamışının üzerinde bir oy aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.“ diye konuştu.

Kapakli-secim-kutlama-1Kapakli-secim-kutlama-2Kapakli-secim-kutlama-3Kapakli-secim-kutlama-4Kapakli-secim-kutlama-5Kapakli-secim-kutlama-6