Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 15. Haftasında, sahasında Çorlu Gençlerbirliğispor’u ağırlayan Kapaklıspor, maçtan 7-0’lık farklı bir galibiyetle ayrıldı.

14 Ocak 2018 Pazar günü saat 13:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçta baştan sona etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, ligin ikinci yarısında çıktığı ilk maçtan farklı bir sokarla galip ayrıldı. Berkay’ın yıldızlaşıp hattrick yaptığı maçta Kapaklıspor’un golleri Berkay (3), Tezcan (2), Mustafa ve Mamadou Sacko’dan geldi.

Kapaklıspor sahaya Serhat S., Serdar, Gurur, Aygün, Sacko, Emre, Tolga, Tezcan, Şaban, Berkay, Nail Çorlu Gençlerbirliğispor ise Arif, Okan, Hakan, Burak, Enes, Berkan, Engin, Mehmet, Enbiya, Burak ve Kağan ilk onbiri ile çıktı.

KAPAKLISPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Maça etkili başlayan Kapaklıspor, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya başladı. Kapaklıspor, aradığı golü 3. Dakikada bulurken, maçın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 4. Dakikada Şaban’ın kafa vuruşu direkten dönerken, 6. Dakikada Berkay’ın attığı golle Kapaklıspor maçta 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda bolca gol pozisyonu yakalayan Kapaklıspor ataklarından gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

FARK İKİNCİ YARIDA GELDİ

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Kapaklıspor, 61. Dakikada Tezcan ile durumu 2-0 yaptı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Mustafa Ayyıldız farkı 3’e çıkaran golü atarken, 78’de Berkay kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti  4-0

BERKAY HATTRİCK YAPTI

82 . dakikada Sacko farkı 5’e çıkardı. 84. Dakikada maçın yıldızı Berkay maçtaki üçüncü golünü atarak skoru 6-0 yaptı. Maçta son sözü ise kaptan Tezcan söyledi. 87. Dakikada şık bir dokunuşla topu ağlarla buluşturan Tezcan skoru belirledi.

“İYİ ÇALIŞMIŞTIK”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ümit Çelik, “Beklediğimiz bir sonuç oldu. İyi çalışmıştık, Antalya’da da iyi bir hazırlık dönemimiz oldu. Bu haftada ikinci yarıda ilk maçımıza çıkarak galip geldik. İnşallah devamı gelir“ dedi.

Haber: Adem ÇİL