Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde Şampiyonluk Mücadelesi Veren Temsilcimiz Kapaklıspor, Kendi Sahasında Çorlu Kültürspor İle Golsüz Berabere Kaldı.

YAKALADIĞI ŞANSI DEĞERLENDİREMEDİ

22 . Haftaya Lider Çerkezköy 1911 Spor’un 6 puan gerisinde 2. sırada giren Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor karşısında 2 puan kaybeden rakibi ile arasındaki puan farkını indirme şansı yakalamıştı. Bu beraberlikle ligin bitimine 4 hafta kala Kapaklıspor, 45 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, Çerkezköy 1911 Spor 51 puanla liderliğini sürdürdü.

Çarşamba günü saat 16:30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maça Kapaklıspor; Semih, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Tuna, Gökay, Ömer, Eray, Berkay, Batuhan, Gençağa ilk onbiri ile çıktı. Çerkezköy Kültür Spor ise Mücahit, Bülent, Ayhan, Doğancan, Armin, Gökhan, Vedat, Özhancan, Anıl, Rıdvan ve Ogün ilk onbiri sahadaki yerini aldı.

MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI

Maçta Kapaklıspor ilk önemli gol pozisyonunu 4. Dakikada Berkay ile yakaladı. Berekay’ın şutu üstten auta çıktı. 11. Dakikada bu kez Çorlu Kültür Spor gole çok yaklaştı. Vedat’ın ortasında Ogün’ün şutu yandan auta çıktı. 16. Dakikada Çorlu Kultür Spor atağında Vedat’ın şutu Kapaklıspor defansına çarpıp kornere çıktı.

34 . dakikada korner kullanan Kapaklıspor’da Eray Cem’in şutu kaleyi bulmadı. 41. Dakikada Çorlu Kültür Spor atağında Vedat bir kez daha uzaktan kaleyi yokladı, top az farkla auta çıktı. İlk yarıda her iki takımda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı golsüz berabere sonuçlandı.

MAÇIN HAKEMİ DEVAM DEDİ

Galibiyet golü için ikinci yarıya daha istekli başlayan taraf olan Kapaklıspor, 56 ve 67. Dakikada Gökay ile yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamazken, Maçın son bölümlerinde Batuhan’ın penaltı beklediği pozisyonda maçın hakemi devam dedi. İlerleyen dakikalarda Batuhan ile yakaladığı gol pozisyonundan yararlanamayan Kapaklıspor, sahasında 2 puan bırakarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.