Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde Şampiyonluk Mücadelesi Veren Kapaklıspor, Aşağısevindiklispor Karşısında 2-1 Mağlup Olarak Altın Değerinde 3 Puan Bıraktı.

MAÇIN BAŞINDA GERİYE DÜŞTÜ

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 17. Hafta maçında, Muratlı deplasmanında Aşağısevindiklispor ile karşılaşan Kapaklıspor, ligin alt sıralarında ligde kalma mücadelesi veren rakibine sürpriz bir şekilde 2-1 mağlup oldu.

Şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan bırakan Kapaklıspor’un tek golü yeni transfer Batuhan’dan geldi. Ev sahibi Aşağısevindiklispor’un gollerini 10. Dakikada penaltıdan Feyyaz, 81. Dakikada ise Onur kaydetti.

TEK GOL BATUHAN’DAN

Ligin ilk yarısında maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Aşağısevindiklispor oldu. 10. Dakikada penaltı kazanan ev sahibi, Feyyaz ile 1-0 öne geçti. Kapaklıspor bu gole 6 dakika sonra yeni transfer Batuhan ile cevap verdi 1-1.  İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-1 berabere bitti.

Maçın 2. Devresinde gol pozisyonlarından yararlanamayan Kapaklıspor, 81. Dakikada Onur’un golüne engel olamayınca maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

PUAN FARKI 4’E ÇIKTI

Kapaklıspor bu sonuçla 37 puanla 3. Sırada kalırken, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Çerkezköy 1911 Spor 2. Sıradaki Marmara Ereğli Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek puanını 41’e, puan farkını ise 4’e yükseltti. Marmara Ereğli Belediyespor, 37 puanla averajla 2. Sıradaki yerini korudu.