Tekirdağ Süper Amatör Ligi 15. Hafta Karşılaşmasında Deplasmanda Şarköyspor İle Karşılaşan Temsilcimiz Kapaklıspor, 2-2 Berabere Kalarak, Rakibi Çerkezköy 1911 Spor’un Puan Kaybettiği Haftada Fırsat Tepti.

İKİNCİ YARIDA BERABERLİĞİ KURTARDI

Cumartesi günü Çorlu Gençlerbirliği Spor ile 1-1 berabere kalarak, şampiyonluk yolunda 2 puan bırakan Çerkezköy 1911 Spor ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, 2-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-2 berabere kaldı.

3 . SIRAYA GERİLEDİ

Güçsüz rakibi karşısında 2 puan kaybeden Kapaklıspor, ligde averaj farkı ile Marmara Ereğli Belediyespor’un ardından 3. Sıraya geriledi. Ligde Çerkezköy 1911 Spor, 37 puanla lider durumda bulunurken, Marmara Ereğli Belediyespor ve Kapaklıspor’un 34 puanı bulunuyor.

Maçın henüz 12. Dakikasında Şarköyspor Devran ile 1-0 öne geçerken, ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı. İlk yarı 1-0 Şarköyspor üstünlüğü ile sona erdi.

SON DAKİKADA BERABERLİĞİ YAKALADI

İkinci yarının hemen başında 53. Dakikada Kadir ile bir gol daha bulan Şarköyspor, farkı ikiye çıkardı 2-0. Bu gole 54. Dakikada Gençağa ile cevap veren Kapaklıspor, farkı 1’e indirdi. Golden sonra moral bulan Kapaklıspor, beraberlik için rakip kalede baskısını arttırsa da aradığı golü erken dakikalarda bulamadı. Maçın 90. Dakikasında Berkay ile durumu 2-2’ye getiren Kapaklıspor, son dakikada bulduğu bu golle beraberliği yakaladı.