Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde Mücadele Eden Temsilcimiz Kapaklıspor, Hayrabolu Belediye Gençlikspor’u 17-0’lık Skorla Farklı Mağlup Etti. Kapaklıspor’da attığı 11 golle Batuhan Yeniada yıldızlaştı.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 23. Hafta Karşılaşmasında Kapaklıspor Sahaya Uğur, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Tuna, Usman, Serdar, Eray, Berkay, Batuhan, Gençağa Hayrabolu Belediye Gençlikspor ise Eray, Seyit, Berkant, Anıl, Burhan, Fatih, Galip, Gürkan, Ali, Cevdet ve Doğukan ilk 11’i ile çıktı.

İLK YARI 4-0 SONA ERDİ

Kapaklı Şehir Stadında oynanan maça hızlı başlayan Kapaklıspor, 6. Dakikada Batuhan ile 1-0 öne geçti. 7. Dakikada Hayrabolu Belediye Gençlikspor’un bir topu direkten dönerken, 9. Dakikada Ali’nin şutu Kapaklıspor kalecisi Uğur’da kaldı. Kapaklıspor 10. Dakikada Usman ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı 2-0

Dakika 27 Batuhan ve 29. Dakikada Usman ile direği geçemeyen Kapaklıspor, 38. Dakikada Usman’ın sağ kanattan getirdiği topta Batuhan ile maçta durumu 3-0’a getirdi. 42. Dakikada Batuhan’ın röveşatası üstten auta çıkarken, ilk yarıda son sözü Berkay söyledi. 45. Dakikada Kaptan Tolga Aşçı’nın ortasından Berkay’ın volesi golle sonuçlandı. İlk yarı 4-0 Kapaklıspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

KAPAKLI SPOR İKİNCİ YARI FARKI AÇTI

İkinci yarıya da golle başlayan Kapaklıspor, 46. Dakikada Batuhan ile 5-0 öne geçti. 50. Dakikada Batuhan, 54. Dakikada Tuna ve 55. Dakikada Batuhan’ın kafa golüyle fark 8’e çıktı. 57 ve 68. Dakikada Batuhan tekrar sahneye çıktı 10-0

Kapaklıspor, 71 ve 72. Dakikalarda Serdar, 74. Dakikada Göksel ile bulduğu gollerle farkı iyice açarken, 78, 81, 86 ve 88. Dakikada penaltıdan olmak üzere Batuhan ile bulduğu gollerle maçın skorunu belirledi.

UĞUR KALESİNDE GOLE İZİN VERMEDİ

Maçın son dakikalarında gelişen Hayrabolu Belediye Gençlikspor ataklarında harika kurtarışlara imza atan Kapaklıspor kalecisi Uğur, kalesinde gole izin vermedi. Maç 17-0 Kapaklıspor galibiyeti ile sona erdi.