Antalya kampının ikinci gününü çift idmanla tamamlayan Kapaklıspor, üçüncü gününde sabah idman yaparken, öğleden sonra ise kamptaki ilk hazırlık maçına çıktı.

Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanan maçta Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kayseri Şekerspor ile karşılaşan Kapaklıspor, güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun sergiledi. Maç, 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmaya Kapaklıspor; Serhat, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Aygün, Nail, Emre, Mertcan, Tezcan Berkay, Şaban ilk onbiriyle çıktı. Serhat Serbest, Fatih, Cisse, Serdar, Mustafa ve Mesut ise oyuna ikinci yarıda dahil oldu.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen Kapaklıspor, ikinci yarı öncesi oynamış olduğu ilk hazırlık maçında Kayseri Şekerspor ile karşılaştı. Kapaklıspor ikinci yarı öncesi oldukça hazır göründü. Maçın son bölümlerinde iki önemli kurtarışa imza atan kaleci Serhat Serbest, kalesinde gole izin vermedi. Güçlü rakibi Kayseri Şekerspor karşısında dişe diş bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor, maçtan 0-0 golsüz beraberlikle ayrıldı.

Kapaklıspor, kampın dördüncü gününde de çift idman yapacak. Kampın son gününde bir hazırlık maçı daha oynayacak olan Kapaklıspor, ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayıp Kapaklı’ya dönecek.

Haber: Adem ÇİL