Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde Mücadele eden Temsilcimiz Kapaklıspor, Erteleme Maçında Rakibi Çerkezköy 1911 Karşısında Baştan Sona Üstün Oynadığı Karşılaşmadan Bireysel Hatalarla Gelen 2 Golle 2-0 Mağlup Ayrıldı.

İlk yarı ve ikinci yarıda bireysel hatalardan 2 gol yiyen Kapaklıspor, sık sık Çerkezköy 1911 Spor kalesine gol için yüklense de kaleci Sedat Çolak’ı geçemedi.

MAÇA İLGİ YOĞUN OLDU

Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maç, Pazar günü saat 13:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Karşılaşmaya Kapaklı Spor Semih, Tolga, Semih, Hüseyin, Tuna, Çağatay, Serdar, Eray, İbrahim, Gökay ve Gençağa 11’i ile çıkarken; Çerkezköy 1911 Spor ise Sedat, Doğukan, Mücahit, İsmail, Nail, Selçuk, Metin, Ali Rıza, Hakan ve Deniz ilk 11’i ile çıktı.

HATAYI AFFETMEDİ

Maça etkili başlayan Kapaklıspor, ilk önemli gol pozisyonunu 7. Dakikada yakaladı. Sağ kanattan Semih’in kullandığı serbest vuruşta Serdar’ın kafa vuruşu yandan auta çıktı. 10. Dakikada Çerkezköy 1911 spor atağında Deniz Sert’in şutu kaleci Semih’te kaldı. 20. Dakikada Kapaklıspor atağında Serdar sağ çaprazdan vurdu, top üstten auta çıktı. 14. Dakikada Kapaklıspor cezasahası içerisinde yaşanan karambolde Deniz Sert’in şutu yandan auta çıktı. 27. Dakikada Çerkezköy 1911 Spor’da Ali Rıza Gündüz’ün kafa golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Bu pozisyon sonrasında itirazlarından dolayı Çerkezköy 1911 Spor kaptanı Deniz Sert sarı kart gördü. 30. Dakikada Kapaklı Spor atağında İbrahim Kanbir’in kafa vuruşunu kaleci Sedat Çolak çeldi, savunma topu kornere gönderdi. 34. Dakikada Kapaklıspor defansında Hüseyin’in gönderdiği topu kontrol edemeyen kaleci Semih’in hatasını değerlendiren Ali Rıza Gündüz düzgün bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son bölümünde beraberlik için bastıran Kapaklıspor’un 39. Dakikada gelişen atağında kaleci Sedat çolak yine gol izni vermedi.  İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Kapaklıspor ilk 45 dakikayı 1-0 geride kapattı.

BERABERLİK İÇİN BASTIRDI

İkinci yarıda da sahada beraberlik için bastıran bir Kapaklıspor vardı.  Maçın 50. Dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında, Gökay’ın şutu az farkla auta çıkarken; 55. Dakikada Gençağa’nın şutu kalecide kaldı. 58. Dakikada Eray Cem sert vurdu, kaleci Sedat Çolak kornere çeldi. Kullanılan korner vuruşunda Hüseyin’in kafa vuruşu auta çıktı. Maçın 70. Dakikasında Kapaklıspor defansının hatasını iyi değerlendiren Deniz Sert, sağ çaprazdan sert vurdu ve takımını 2-0 öne geçirdi.

GELİŞEN ATAKLARDAN GOL SESİ ÇIKMADI

2-0 geriye düşen Kapaklıspor rakip kalede gol bulmak için baskısını arttırmaya devam etti. 77. Dakikada 8 şutu auta çıktı. 80. Dakikada frikik kullanan Gençağa’nın şutu kaleci Sedat Çolak’ta kaldı. 83’te Kapaklıspor atağında Yiğit pozisyonu değerlendiremedi, 84. Dakikada Serdar İşar’ın şutunu günü en başarılı ismi kalesi Sedat Çolak kurtardı. 88. Dakikada Yiğit’in şutunu da kurtaran kaleci Sedat Çolak bir kez daha kalesinde gole izin vermedi. Maçın 88. Dakikasında Çerkezköy 1911 Spor atağında Deniz Sert’in yarım volesi kaleci Semih’te kaldı.

SAHASINDA 3 PUAN BIRAKTI

Maçın ilerleyen bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Kapaklıspor 2-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda sahasında 3 puan bırakmış oldu.

Bitiş düdüğüyle birlikte Çerkezköy 1911 Spor’lu futbolcular zorlu deplasmanda kazanılan 3 puanın sevincini yaşarken; Kapaklıspor taraftarı da iyi bir mücadele sergileyen Kapaklıspor takımını tribüne çağırarak destek verdiler.