Tekirdağ Süper Amatör Ligi 11. Hafta Maçında Temsilcimiz Kapaklıspor, Kendi Sahasında Muratlı Belediyespor İle 1-1 Berabere Kaldı.

Muratlı Belediyespor Maçın 32. Dakikasında Batuhan ile bulduğu penaltı golü ile öne geçti. Maçın ikinci yarısında Melih’in kendi kalesine attığı golle maçın skoru belirlendi.

Kapaklı Şehir Stadında Perşembe günü saat 13:00’de başlayan müsabakada Kapaklıspor sahaya Semih Sezer, Tolga, Semih Çelik, Hüseyin, Tuna, Çağatay, Serdar, Cihan, İbrahim, Gökay, Cem Muratlı Belediyespor ise Ali, Aykut, Burak, Hakan, Eyüp, Melih, Gürkem, Berkhan, Esen, Berkan, İler ilk onbiri ile çıktı.

Maça iyi başlayan taraf Muratlı Belediyespor olurken, ilk yarının 32. Dakikasında Batuhan’ın ayağından kazandığı golle ilk yarı 1-0 Muratlı Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Kapaklıspor, Melih’in kendi kalesine attığı golle skoru eşitledi. İlerleyen dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla Kapaklıspor, 24 puanla 2. Sırada kalırken, Muratlı Belediyespor 16 puanla 7. Sırada kaldı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Kulüp Sekreteri Seçkin Dilsiz mücadelelerinden dolayı futbolcuları kutlarken, “Bu ligin adı Süper Lig, kolay maç yok. Oynanmayan maç kazanılmamış maçtır. Sonuç olarak 1 puan önümüzdeki haftalar için güzel bir sonuç. İlk yarının bitimine 3 hafta kala takımın daha iyi olacağına inanıyoruz. Yönetim olarak görüştüğümüz 3 futbolcuyu kadromuza katabiliriz. Takımdan ayrılacak futbolcumuz yok. Namağlup yolumuza devam ediyoruz. Kapaklıspor’u hak ettiği yere getireceğiz.” Dedi.