Tekirdağ Süper Amatör Liginde Mücadele Eden Kapaklıspor, Saray Deplasmanından 1 Puanla Döndü.

30 Ekim Pazar günü saat 13:00’de Saray Şehir Stadında oynana maça Kapaklıspor Semih S. – Tolga – Semih Ç. – Hüseyin – Tuna – Çağatay – Yiğit – Eray – İbrahim – Gökay – Gençağa ilk onbiri ile çıktı. Saray Belediyespor ise Emre – Bayram – Ziya – Hilmi – Fevzi – Olcay – Bahadır – Emre K. – Türker – Roland Godwin – Gökhan ilk on biri ile sahaya çıktı.

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla başlarken, her iki takım oyuncuları da kıyasıya bir mücadele sergilediler. İlk yarıda Saray Belediyespor karşısında daha etkin taraf olan Kapaklıspor aradığı golü 30. Dakikada İbrahim Kanbir ile buldu 1-0

Yediği golün ardından Saray Belediyespor beraberlik için baskısını arttırmaya başladı. 42. Dakikada Bahadır’ın ceza sahası dışında düşürülmesi sonucu kazanılan serbest vuruşta topun başına Ziya geçti.  Ziya’nın vuruşunu Kapaklıspor kalecisi Semih iki hamlede kontrol edebildi.

SARAY BASKIYI ARTTIRDI

Bu pozisyonun ardından Saray Belediyespor 43 dakikada Ziya ile gole bir kez daha yaklaştı. Ziya’nın sert şutunu kaleci semih yumruklayarak uzaklaştırdı. 44. Dakikada Bahadır’ın vuruşu az farkla auta çıktı. İlk yarının son bölümlerinde Saray Belediyespor baskısını iyice arttırdı. Sağ çaprazdan Ziya’nın şutunu kaleci Semih uzaklaştırdı ardından Fevzi Altan’ın şutu kaleci Semih’te kaldı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı. İlk ayrı 1-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

GOL PENALTIDAN GELDİ

İkinci yarı dişe diş bir mücadele ile başladı. Maçın ikinci yarısında da Saray Belediyespor beraberlik için baskısını arttırdı. 59. Dakikada Fevzi’nin sert şutunu kaleci Semih uzaklaştırdı.  Dakikalar 70’i gösterdiğinde ceza sahası içerisinde Türker’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Emre maçta durumu 1-1’e getirdi.

Beraberlik golü ile moral bulan Saray Belediyespor, 77. Dakikada Gökhan ve 81. Dakikada Bahadır ile yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamazken, 83. Dakikada Kapaklıspor serdar ile bulduğu gol pozisyonunu değerlendiremedi.  90+3 kazanılan serbest vuruşla öne geçme şansı yakalayan Kapaklıspor’da Semih’in vuruşu kalecide kaldı.

İLK PUAN KAYBI

Ligdeki ilk iki maçını kazanan Kapaklıspor, bu beraberlikle ilk puan kaybını yaşarken puanını 7’ye çıkarttı. Saray Belediyespor ise bu beraberlikle ligdeki ilk puanını kazandı.

kapaklispor-saray1 kapaklispor-saray