Kapaklı Gazetesi - Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde yer alan Kapaklıspor, sezonun ilk maçında İstanbul Efendileri ile karşılaştı. Maçın ilk devresini geride kapatan Kapaklıspor ikinci devre müthiş bir oyun ortaya koyarak rakibini 70-62 mağlup etmesini bildi.

Çorlu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Batuhan Kümükoğlu yönetirken, yardımcılığını ise Nuri Dilmen yaptı. Kapaklıspor karşılaşmaya Emir Bozyiğit, Arda Akbaş, Nejat Barkın Olca, Ferhat Efe Kardeş, İbrahim Pınarer, Ali Yurtseven, Gökper Pen, Alperen Demir, Serkan Özver, Harun Can Doğan, Cem Han, Kemal Can Aktuna kadrosu ile çıkarken, konuk ekip İstanbul Efendileri Yusuf Berkcan Yanaer, Gurur Baybora, Ali Berkan Özçiftçi, Yiğit Emre Mirza, Kerem Bulat, Sertay Gürsu, Eren Ocaktürk, Volkan İncekara, Efekan Coşar, Berka Baran Akçam, Oğulcan Metehan Deniz, Enes Doruk Tüzün kadrosu ile çıktı.

İLK DEVREYİ GERİDE KAPATTI

Karşılaşmaya Kapaklıspor etkisiz başlarken, konuk ekip İstanbul Efendileri daha etkili oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk periyodu, konuk ekibin 23-18’lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, ikinci periyotta toparlanan Kapaklıspor rakibine kolay sayı şansı vermedi. Üst üste hızlı hücumlardan boş dönmeyen Kapaklıspor bu periyotta üstünlüğü eline aldı. Periyodun sonlarına doğru iki ekipte sayılar bulurken, ilk devre, konuk ekibin 39-38 üstünlüğüyle tamamlandı.

LİGE GALİBİYET İLE BAŞLADI

Üçünü periyotta daha etkili oynayarak bulduğu sayılarla öne geçen Kapaklıspor, bu periyotta 20-11’lik üstünlükle final periyoduna 58-50 önde girdi. Final periyodu oldukça çekişmeli geçerken, Kapaklıspor bu periyotta farkı açtı. Rakibini 70-62 mağlup eden Kapaklıspor lige galibiyet ile başlamış oldu.

NEJAT BARKIN EN SKORER İSİM OLDU

Kapaklıspor’da Nejat Barkın Olca 19 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Alperen Demir 13, Serkan Özver 12, Cem Han 12 sayı ile Kapaklıspor’a galibiyeti getiren isimler oldu.  Konuk ekipte Ali Berkan Özçifti 12 sayı ile oynarken, Gurur Baybora 9, Yusuf Berkan Yananer 6, Sertay Gürsu 6, Efekan Coşar 8, Eren Ocaktürk 7 sayı kaydetti.

Kapaklı Gazi Ortaokulu bisiklet turu düzenledi Kapaklı Gazi Ortaokulu bisiklet turu düzenledi