Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kapaklıspor, kendi sahasında güçlü rakibi Marmara Ereğlisi Belediyespor karşısında sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Kapaklıspor bu sonuçla lider Çerkezköy 1911 Spor’un ardından 2. Sıradaki yerini korudu. 20. Hafta sonunda Kapaklıspor 44 puanla ikinci, Çerkezköy 1911 Spor ise 47 puanla lider durumda bulunuyor.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Pazar günü saat 13:30’da Kapaklı şehir Stadı’nda oynana müsabakada Kapaklıspor sahaya Semih, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Tuna, Gökay, Serdar, Eray, Berkay, Batuhan, Gençağa ilk 11’i ile çıktı. Marmara Ereğlisi Belediye Spor ise Serhad, Fatih, Gurur, Uğur, Mert, Mustafa, Mertcan, Mehdi, Deniz, Sercan ve Burak ilk 11’i ile çıktı.

Maça etkili başlayan Kapaklıspor 5. Dakikada gelen şok golle maça 1-0 yenik durumda başladı. 5. Dakikada gelişen Marmara Ereğlisi Belediyespor atağında Mustafa uzaktan sert vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 15. Dakikada Kapaklıspor atağında Batuhan ortaladı, Eray cem topu auta gönderdi. 21 dakikada sağ kanattan iyi bindiren Kaptan Tolga’nın ortasında Batuhan topu filelerle buluşturdu 1-1

İKİNCİ ŞOK

26 . dakikada Marmara Ereğlisi Belediyespor korner vuruşu kullandı, Mustafa’nın kafa şutu direğe çarparak dışarı çıktı. 39. Dakikada Kapaklıspor Batuhan ile gole çok yaklaştı, Batuhan’ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 44. Dakikada Gökay’ın şutu isabetsiz olurken, ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

İkinci yarının başında da kalesinde şok bir gol gören Kapaklıspor, 47. Dakikada Deniz burak’ın golüyle 2-1 yenik duruma düştü. 61. Dakikada Çağatay ile bu gole cevap veren Kapaklıspor maçta eşitliği sağladı 2-2

KAPAKLISPOR USMAN İLE GÜLDÜ

Beraberlik golünün ardından rakip kaleye yüklenen Kapaklıspor, 2. Yarıda oyuna dahil olan Usman ile 78 ve 93. Dakikada bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı. 85. Dakikada gelişen Kapaklıspor atağında Usman bu kez güzel bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu ve takımına galibiyeti getiren isim oldu.