Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde İlçemizi Temsil Eden Kapaklıspor, 2016-2017 Futbol Sezonuna Süper Bir Başlangıç Yaparak, Lige 3 Puanla Başladı.

Deplasmanda Ergene Belediye Spor ile karşılaşan Kapaklıspor, 6-1 gibi farklı bir skorla galip gelerek 2016-2017 Futbol Sezonuna 3 puanla başladı.

KAPAKLISPOR MAÇA ETKİLİ BAŞLADI

Maça iyi başlayan Kapaklıspor aradığı golü erken buldu. 5. Dakikada Yiğit ile öne geçen Kapaklıspor, 37. Dakikada Takımın tecrübeli isimlerinden Hüseyin Karaca ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son bölümlerinde Ergene Belediyespor bulduğu golle farkı bire düşürdü. Maçın ilk yarısı 2-1 Kapaklı Spor üstünlüğü ile sona erdi.

SERDAR İŞAR HATTRİCK YAPTI

Maçın 2. Yarısında da etkili bir futbol sergileyen Kapaklıspor, 51. Dakikada Çağatay Akdeniz ile durumu 3-1 yaptı. Maçın son bölümlerinde ise Kapaklıspor’un genç forveti Serdar İşar adeta maça damga vurdu. Maçta son çeyreğe girilirken oyuna sonradan dahil olan Serdar İşar, 74, 82 ve 86. Dakikalarda attığı gollerle hattrick yaparak takımının farklı galibiyetine katkıda bulundu.

Kapaklıspor, bu farklı galibiyetle ligin ilk haftasını lider olarak tamamladı.

kapakli_spor_super_amator