Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2. Hafta Maçında Kapaklıspor, Şarköyspor’u 1-0 Mağlup Ederek Haftayı 3 Puanla Kapattı.

23 Ekim 2016 Pazar günü Kapaklı Şehir Stadında saat 13:00’de başlayan müsabakaya Kapaklıspor, Semih Sezer, Tolga Aşçı, Semih Çelik, Hüseyin Karaca, Tuna Akgüneş, Gençay Yılmaz, Yiğit Deveci, İbrahim Kanbir, Çağatay Akdeniz, Gökay Alp, Eray Cem ilk onbiri ile çıktı.

“ŞARKÖYSPOR PENALTIDAN YARARLANAMADI”

İlk yarısı 0-0 golsüz berabere sonuçlanan maçta Kapaklıspor, aradığı golü ikinci yarının başında 53. Dakikada Çağatay ile bularak maçta 1-0 öne geçti. Golün ardından baskısını iyice arttıran Kapaklıspor peş peşe yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. Dakikalar 75’i gösterirken Şarköyspor penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu Şarköyspor’da Ali kullandı. Kapaklıspor kalecisi penaltı vuruşunda kalesinde gole izin vermedi.

Maçın son dakikalarında oyuna sonradan dahil olan Göksel Yörükoğlu ceza sahası içerisinde rakibini şık bir çalımla geçti vuruşu kalecide kaldı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Kapaklıspor maçı 1-0 kazanarak ikinci haftada puanını 6’ya çıkardı.

“ZOR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor teknik direktörü Ahmet Sarı, En büyük sıkıntılarının yeni bir takım olmaları olduğunu belirtti. Sarı, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. En büyük sıkıntımız yeni bir takım olmamız. Fazla maç yapamadık. Eksikliklerimiz var. Şarköyspor’da sert ve mücadeleci bir oyun ortaya koydu. Bulduğumuz golün ardından oyunu koruduk ve haftayı 3 puanla kapattık. Maçı izlemeye gelerek bizlere destek veren Kapaklı halkına ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

"İYİ YOLDA GİDİYORUZ"

Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı ise maç sonu açıklamasında zor bir maç olduğunu söylerken, "Ligde kolay maç, kolay takım yok. Şarköyspor genç ve mütevazi bir kadroya sahip, 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Önümüzde daha çok maç var. İyi yolda gidiyoruz, ilerisi için umutluyuz. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

kapaklispor-tekgol-3puan-6 kapaklispor-tekgol-3puan kapaklispor-tekgol-3puan-1 kapaklispor-tekgol-3puan-2 kapaklispor-tekgol-3puan-3 kapaklispor-tekgol-3puan-4 kapaklispor-tekgol-3puan-5