Bazı Arkadaşlar Bizlere Yine Kızacak Biliyorum Ama Huyum Kurusun Yazmadan Duramıyorum. İnanılır gibi değil bunca başarısızlık, hayal kırıklığı ve yaşanan onca soruna rağmen Ak Parti Kapaklı’da sürekli aynı isimler etrafında dönüp duruyor. Bu isimlerin birçoğu farklı nedenlerden dolayı kamuoyunda yıpranmış durumda, birçoğunun da dedikodusu Kapaklı sokaklarında dillere destan bir şekilde dolanıp duruyor. Bunları dile getirdiğimizde birileri tarafından hain ilan ediliyor, Ak Parti düşmanı, Başkan İrfan Mandalı taraftarı olarak lanse ediliyoruz.

İşin garip kısmı bizlere bu suçlamalar yapılırken, Kapaklı’da muhalefet görevinde olan, ama bir türlü muhalefet görevini yapmayan, yapamayan Ak Parti’li bazı arkadaşlar, “Niye Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı Eleştirmiyorsun?” sorusunu bizlere sorma gafleti içerisine düşebiliyorlar. Sahi Kapaklı’da Ak Parti içerisinde muhalefet yapan bir Meclis Üyesi, İlçe Başkanı veya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi gördünüz mü? Biz basın olarak fazlasıyla görevimizi yerine getirdik. Yanlış gördüğümüz noktalarda en acımasız şekilde başkan İrfan Mandalı’yı da eleştirdik. Peki ya sizler ne yaptınız?

Ne yaptınız biliyor musunuz? muhalefet yapamadığınız gibi Ak Parti’yi Kapaklı’da ve Trakya genelinde dillere düşürdünüz. İş adamlarını, Sivil toplum kuruluşlarını hatta partililerinizi küstürdünüz. İlçe başkanınız birçok esnafın ve bazı Sivil Toplum kuruluşlarının kapısından içeri giremez hale geldi.

Sizler dava adamıyız diyerek ortalıkta gezen, ama teşkilatın camlarında asılı olan reklamları dahi değiştiremeyecek kadar basiretsiz, beceriksiz bir siyaset faciasısınız. Sizler siyasi kartvizitlerinizi siyasetten başka her türlü iş için kullanan, ama siyaseten Kapaklı’ya hiç bir şey kazandıramayan, Koltuğa güç katan değil, Koltuktan güç alan insanlarsınız!

Lütfen Kapaklı’ya, Ak Parti sevdalılarına bir iyilik yapın. Lüzumsuz yere meşgul ettiğiniz koltukları bırakın.