10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Basın Mensuplarıyla Bir Araya Gelen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Kapaklı’ya Hastane Yapacakları Müjdesini Verdi.



“2017 YILINDA YAPIMINA BAŞLANACAK”

1 yıl önce dönemin Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’na Kapaklı’ya hastane yaptırmak için söz verdiklerini söyleyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Kapaklı’ya Hastane yapmak için eski valimiz Enver Salihoğlu’na söz vermiştik. Yeni gelen valimize de durumu aktardık. Son gelen komisyonla konuştuk. Bize proje verdiler. Ama bizim için olmazsa olmazlarımız vardı. Uygun projeler değildi. Biz yapmışken her şeyin en iyisini yapmak istiyoruz. Onun için işin projelendirilmesinin bize bırakılmasını istedik. Mikro Cerrahi ve Yanık ünitesi taleplerimiz oldu. 75 yataklı olarak düzenlenen hastanenin 100 yatağa çıkarılma durumu var. Sözümüz söz Kapaklı’ya hastaneyi muhakkak yapacağız. Yer seçimi yapıldı, 2017 yılında hastanenin yapımına başlayacağız” dedi.

“ÜNİVERSİTE YAPACAĞIZ”         

Yapılan protokol gereği ÇOSB sınırları içerisinde kalan eski hastanenin yıkılacağını söyleyen Sözdinler, “Eski hastanemizi yıkarak buraya ÇOSB bünyesinde üniversite yapıp Çerkezköy’e bir üniversite kazandırmak istiyoruz” dedi.