Tekirdağ Valiliği ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) işbirliğiyle, Kapaklı’da yeni bir proje hayata geçiriliyor.

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) işbirliğiyle Kapaklı’da yapılacak 500 kişilik spor salonu yapımı için düzenlenen törende yapım protokolü imzalandı.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen protokol imza törenine; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan katıldı.

''BÖYLE BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ''

Önümüzdeki günlerde temeli atılması planlanan Spor Salonu ile ilgili gazetemize bilgiler veren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ''Mevcut projede devlet tarafından 200-250 kişilik bir salonun yapılması planlanıyordu. Fakat bu salonda resmi müsabakaların oynanması mümkün olmayacağından ÇOSB'den destek istedik. Sağolsun kendileri de bizleri kırmadı ve önemli bir katkıda bulundular. Kapaklı halkımız adına ÇOSB Yönetimi'ne teşekkür ediyorum. Bu destek karşılığında, yapılacak olan kapalı spor salonuna ÇOSB'nin ismi verilecek . Kapalı Spor Salonumuzda tüm resmi müsabakalar oynanabilecek. Nüfusu 110 bini geçmiş bir ilçede kapalı spor salonunun olmaması bizleri üzüyordu. Böyle bir projeyi hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Kapaklımız için hayırlı uğurlu olsun.'' ifadelerini kullandı. ÇOSB Yönetim Kuruluna teşekkür etti.