Tekirdağ 2. Amatör kümede mücadele eden Kapaklı temsilcisi Karaağaçspor'da yapılan olağan üstü kongrenin ardından yeni yönetim belli oldu.

Kulüp binasında tek listeyle yapılan kongrede, mevcut başkan Onur Karahanlar işlerinin yoğunluğundan dolayı tekrar aday olmazken, Nevzat Balamir oy çokluğu ile başkan seçildi. Karaağaçspor, Teknik Direktör konusunda ise Adem Yavaş ile anlaşma sağladı.

KARAAĞAÇ TAKIMINA SAHİP ÇIKMALI

Başkan Nevzat Balamir, kongre sonrasında yeni yönetimin Karaağaçspor’a faydalı olması temennisinde bulunarak, maddi sıkıntısı çok olan bir kulüpte el ele vereceklerini sadece yönetim kurulunun değil, tüm Karaağaç halkının takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Son olarak eski yönetimde olup yeni yönetimde yer almayan tüm üyelere ve eski başkan Onur Karahanlar’ a teşekkür eden Balamir, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Yeşil – Siyahlı takım ilk toplantısını hafta sonu gerçekleştirerek görev dağılımını da belirledi. Nevzat Balamir başkanlığındaki yeni yönetimi şu isimler oluşturuyor.

Nevzat Balamir - Başkan
Rafik Bingöl - Başkan Yardımcısı, Rasim Savtekin - Başkan Yardımcısı, Ali Öztürk – Sayman, Cemal Sümbül – Üye, Vedat Doğan – Üye, Ercan Sütçü – Üye, Ali İhsan Oskan – Üye, Rafet Kılınç – Üye,
Yalçın Bulut – Üye, Onur Karahanlar - Üye

karaagacspor-kapakli-yonetim karaagacspor-kapakli