2 yıldır ilçemizde kaymakamlık görevini sürdüren ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan Diyarbakır Ergani ilçe kaymakamının yerine Ergani Kaymakamlığı'na görevlendirildi.

"ONUR KABUL EDİYORUM"

Ergani'nin kritik bir yer olduğunu ifade eden kaymakam Gürbüz, "Bu dönemde bana güven duyulup böyle köklü ( her daim il olma adayı) bir ilçeye gorevlendirilmeyi onur kabul ediyorum. En kısa zamanda Ergani'deki görevime  başlayacağım. Yaklaşık 2 yıl görev  yaptığım Kapaklı'da istemeden kalbini kırdığım kimseler haklarını helal etmelerini istiyorum. 2 yıllık süreçte güzel dostluklar edindim. İlçemize hizmet edebilmek için  çırpındım, bazen herseye rağmen ilerleme sağlayamadığımız konular oldu.

"ASİL DURUŞ SERGİLEDİLER"

Ama Kapaklı ve güzel insanları hayatımda hiç unutamayacağım kişiler oldular. Özellikle 15 Temmuz kahpe işgal ve darbe girişimine karşı  kadın erkek, yaşlı genç  meydanlara çıkarak asil bir duruş sergilediler." Dedi.

Kapaklı Gazetesi olarak ilçemize geldiği günden bugün büyük katkı sağlayan, Kapaklı halkının gönlünde taht kuran ilçe kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz'e yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.