İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz Keleşler Halı Saha'da Düzenlenen Halı Saha Maçında, İlçemiz Esnaf ve İş Adamları İle Bir Araya Geldi.

Maçta ilk yarıyı önde tamamlayan İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ün bulunduğu A takımı ikinci yarıda yediği gollerle maçı 13-9 kaybetti.

İlk yarıda İrfan Demir ve Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz'ün ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı önde kapayan A takımı karşısında, B takımı Muhammet Karaca, Erdem Bakır, Adem Çil ve Ceylan Yanar ile bulduğu gollerle ikinci yarıda galip gelmesini bildi. A takımında oyuna sonradan giren Zafer Çalışkan ve Tamer Tatar’ın çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

A Takımı Maça Mehmet Ceylan, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İrfan Demir, Turgut Oğuz, Muhterem Büyükkeskin, Mehmet Aktürk, İbrahim Aktürk ilk yedisi ile çıkarken B Takımı Mustafa Keleş, Adem Sekmen, Adem Çil, Ceylan Yanar, Yakup Torun, Muhammet Karaca, Erdem Bakır ilk yedisi ile sahada yer aldı.

Maç sonunda konuşan ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz centilmenlik içerisinde güzel bir maç olduğunu söylerken, “Güzel bir maç oldu, Kazanan dostluk oldu. Bu tür organizasyonları yapmakta fayda var. İlerleyen günlerde de tekrarlarını gerçekleştirebiliriz” dedi.

Kaymakam-Samsunlu_Isadamlari_Mac Kaymakam-Samsunlu_Isadamlari_Mac1 Kaymakam-Samsunlu_Isadamlari_Mac2