İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz,  Kapaklı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğinden İstifa Etti.

Kapaklı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu başkanı Süleyman Kozuva ile fikir ayrılıkları yaşadığı öğrenilen kaymakam Gürbüz’ün tüm ısrarlara rağmen görevinden istifa ettiği öğrenildi.

İlçemize kaymakam olarak atandığı günden bugüne Kapaklı ve Kapaklılı olma bilincini topluma aşılamaya çalışan, her platformda Kapaklı’nın menfaatleri için mücadele eden kaymakam Gürbüz’ün “Kapaklı Kapaklı’dan yönetilmeli. Çerkezköy’den bağımsız bir ilçeyiz. Bazı şeyler artık Çerkezköy’den Kapaklı’ya dikta edilmemeli” düşüncesi ile görevinden istifa ettiği belirtiliyor.

Kısa bir süre önce Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kapaklı’ya okul yaptırılmadığı gerekçesiyle mini bir kriz yaşayan kaymakam Gürbüz’ün ÇTSO başkanı Kozuva ile o günden sonra aralarının açık olduğu iddia ediliyordu.

Yeni kurulan Organize sanayi bölgelerinde kurucu başkanlığa illerde Valiler, ilçelerde ise kaymakamlar atanırken, Kapaklı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Başkanlığı’na Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Süleyman Kozuva’nın  atanması ise kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanıyor.  Kozuva, göreve dönemin Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya tarafından atanmıştı.