Uyuşturucuya Hayır Spora Evet Turnuvası’nda grubunda son maçında Yozgatlılar Derneği’ne yenilerek turnuvadan elenen Vezirköprülüler Derneği, Yozgatlılar Derneği’nin 2. Yarıya başka bir oyuncuyla devam etmeye çalışmasına tepki gösterdi.

Çerkezköy Yozgatlılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu Uyuşturucuya Hayır Spora Evet Turnuvası’nda B Grubu’nun son maçında, Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği ile Çerkezköy Yozgatlılar Derneği karşılaştı. Kazanan takımın yarı finale çıkacağı maçın ilk yarısında 5-2’lik bir skor ile Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği öndeyken, ikinci yarıda Yozgatlılar Derneği kendi ilinin köy derneği olan Elmalılar Derneği’nin futbol takımından bir oyuncu alarak oynamaya çalıştı.

CEZA VERMEDEN DEVAM ETTİLER

Seyirciler tarafından fark edilen durumun hakeme iletilmesiyle oyuncu çıkarıldı. Fakat olaya rağmen devam ettirilen maçta hiçbir kural uygulanmadı ve ceza verilmedi. Bu olaylarla maçtan galip çıkan taraf Çerkezköy Yozgatlılar Derneği olunca, Vezirköprülüler Derneği ‘’Kendileri düzenledi, kendileri yönetti.’’ sözleriyle olaya tepki gösterdi.