Kurucu Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü Görevi Yapan, Son Olarak Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürlüğü Görevinde Bulunan Suat Yüksel’in Görevden Alındığı Öğrenildi.

Kamuoyunda görevden alınan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Suat Yüksel’in tekrar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geri dönmek için çalışma yaptığı, bu nedenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ile aralarının açık olduğu konuşuluyordu.

"FIRSAT KOLLADI, GÖREVDEN ALDI"

Kamuoyunda konuşulan dedikoduları dikkate alıp, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Suat Yüksel’in görevden alınması için uzun süredir fırsat kollayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’ın Eski Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün geçici görevlendirme ile ilçeden ayrılmasıyla oluşan otorite boşluğundan faydalanıp bu kez amacına ulaştığı konuşuluyor. Tahsin Nalbant’a ise Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin’in de destek vererek Yüksel’in görevden alınmasına neden olduğu iddia edildi.

Yüksel’in görevden alınma nedeninin “Görev sırasında amirine saygısızlık etme” gerekçesiyle alındığı öğrenilirken, Suat Yüksel’in konuyu mahkemeye taşıyacağı konuşuluyor.

"OYUNU KAYMAKAM GÜRBÜZ BOZDU"

Daha önce Suat Yüksel ve Tahsin Nalbant arasında yaşandığı iddia edilen olayda, Kapaklı Belediye Ortaokulu’nda görev yapan ücretli bir öğretmenin istifa dilekçesini değiştirerek imzalatan, Ardından Suat Yüksel’i görevden almaya çalışan Nalbant ve ekibinin planının dönemin kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’den döndüğü, Nalbant’ı mahkemeye vermek isteyen Suat Yüksel’in ise Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz tarafından ikna edildiği iddia edildi.

Kapaklı kamuoyunda oldukça başarılı gösterilen Kapaklı Belediye Ortaokulu Müdürü Suat Yüksel’in görevden alınma haberi şok etkisi yaratırken, “Nalbant’ın koltuk korkusu Suat Müdürü görevinden etti” yorumları yapılıyor.

"LİYAKATA BAKAN YOK!"

Tahsin Nalbant’ın da adının karıştığı birçok yolsuzluk haberi daha önce belgeleriyle Kapaklı Gazetesi’nden yayınlanmış olmasına rağmen, Nalbant’ı korumaya alan siyasiler, Bazı okul müdürlerinin yapmış oldukları ahlaksızlık, yolsuzluk ve usulsüzlüklere göz yuman, taciz ve mobbingden görevden alınan okul müdürü için seferber olan İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sendika Temsilcileri, İl Başkanları, İl Müdürleri 15 Temmuz’un acısının hala dinmediğini unutmamalı. 15 Temmuz bu zihniyetin bir sonucu. Ve birileri hala "Bizden olsun, çamurdan olsun" zihniyeti ile liyakat sahibi insanları harcamaya devam ediyor.