Kapaklı Ülkü Ocakları Tarafından Düzenlenen ‘Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası’ Sona Erdi.

Turnuvanın finalinde Yahşioğulları İnşaat ile karşılaşan Kömürköylüler Derneği, penaltı atışları sonunda rakibini 5-3 yenerek kupanın sahibi oldu.

YAHŞİOĞULLARI İNŞAAT İYİ BAŞLADI

Maçın normal süresinde rakibi karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen inanılmaz bir geri dönüşe imza atan Kömürköylüler Derneği, son dakikalarda bulduğu gollerle durumu 3-3 yaparak maçı penaltılara götürdü.

ŞAMPİYONLUK PENALTILARLA GELDİ

Penaltı atışlarında rakibi 2 penaltı atışını kaçırırken, Kömürköylüler Derneği tüm atışları gole çevirerek, maçı 5-3 kazanmasını bildi.  Maç sonu büyük bir sevinç yaşayan Kömürköylüler Derneği, sevinçlerini maçı izlemeye gelen çok sayıdaki dernek üyesiyle paylaşırken, Şampiyonluk kupası ve madalyalarını Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun’dan aldı. Turnuvayı ikinci tamamlayan Yahşioğulları İnşaat ise madalyalarını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı İsmail Türker’den aldı.

ÇOK SAYIDA FUTBOLSEVER İZLEDİ

Turnuva finalini izlemeye Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Marmara Ereğlisi Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uzun, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Çağlar Bütün ile Serkan Açıkgöz, Kapaklı Kömürköylüler Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek, Kapaklı Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik ve çok sayıda futbolsever izledi.

8 TAKIM KATILDI

Kapaklı Ülkü Ocakları ile Çerkezköy Ülkü Ocakları arasında oynanan dostluk maçıyla başlayan turnuvaya Akıncılar, Best Group, Doğan, Erzurumlular Derneği, Türkgücü Ülkü, Meydan Börek, Kömürköylüler Derneği ve Yahşioğulları İnşaat olmak üzere toplam 8 takım katılmıştı.

ulku-ocaklari-turnuva ulku-ocaklari-turnuva1 ulku-ocaklari-turnuva2 ulku-ocaklari-turnuva3 ulku-ocaklari-turnuva4 ulku-ocaklari-turnuva5 ulku-ocaklari-turnuva6 ulku-ocaklari-turnuva7