Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kapaklıspor Antrenmanını Ziyaret Ederek Teknik Heyet ve Futbolculara Baklava İkram Ettiler.

ANTRENMAN SONRASI BAKLAVA SÜPRİZİ

Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Rasim Yeşilova, Enes Yıldız, Mustafa Acar ve Sadık Kapusuz Kapaklıspor antrenmanını ziyaret ederek, antrenman sonrası futbolcu ve teknik heyete baklava süprizinde bulundular.

ZORLU MAÇ ÖNCESİNDE MORAL VERDİLER

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz hafta kendi sahasında Saray Belediyespor’u 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdüren Kapaklıspor’u  ziyaret eden Başkan Çil ve yönetimi bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan zorlu Aşağı Sevindiklispor maçı öncesinde moral verdiler.

“ŞAMPİYONLUĞA İNANCIMIZ TAM”

Kapaklıspor’un bu sezon Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde ilçemizi başarıyla temsil ettiğini söyleyen Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil, “Kapaklıspor kulüp başkanı Hasan Dükanlı yönetiminde iyi bir oluşum içerisine girdi. Teknik heyeti ve futbolcuları ile iyi bir ekip oluşturuldu. Sezon başından beri oldukça başarılı sonuçlar alan Kapaklıspor, şuan liderin 1 puan gerisinde ve şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi. Bizde Kapaklı Vezirköprülüler Derneği olarak, Kapaklı ilçemizi başarıyla temsil eden Kapaklısporumuza zorlu Aşağı Sevindiklispor maçı öncesi moral vermek istedik. Kapaklıspor’un şampiyon olacağına inancımız tam. Takımımıza başarılar diliyoruz. “ dedi.