Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, 16 Nisan 2017 referandum sonuçlarıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Kozuva mesajında “Türkiye’de bir defa daha milli irade tecelli etmiş ve milletimiz ferasetiyle tercihini yapmıştır. Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

“YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva 16 Nisan 2017 referandum sonuçlarıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Süleyman Kozuva mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’de bir defa daha milli irade tecelli etmiş ve milletimiz ferasetiyle tercihini yapmıştır. Ülkemize hayırlı olsun. Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi referandumdan çıkan bu sonuçla, esasında Türkiye kazanmıştır. Millet kazanmıştır. Bu halk oylamasının kaybedeni yoktur. Dolayısıyla bu sonuç hepimiz için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Artık hep birlikte enerjimizi ülkemizin daha istikrarlı, daha gelişmiş, daha güçlü bir ülke olması için harcama dönemidir.

“BÜROKRASİ EN AZA İNECEK”

Referandumdan çıkan bu sonuçla birlikte Türkiye’de karar alma süreçleri hız kazanacak, siyaset istikrarlı ve sürdürülebilir kadrolar üretecek, bürokrasi en aza inecektir.

İş dünyası ve temsilcileri olarak bize düşen görev ise daha çok çalışmak ve ülkemizin değerine artı değer katacak projeler üretmek ve geliştirmektir. Üretim, istihdam ve ihracatta paydaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde, ülkemizin onuruna ve yeniden büyük Türkiye imajına yakışır tarzda anlaşmalara imza atmaktır.

Bu yeni dönemin birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, ülkemizin içeride istikrarlı dışarıda itibarlı olarak 2023 vizyonuna yakışır proje ve reformlar geliştirmesine; en önemlisi de sevgi, saygı ve kardeşlik ortamının sürdürülebilmesine vesile olmasını diliyorum."