Tekirdağ Süper Amatör Ligi 8. Hafta mücadelesinde, deplasmanda Çorlu Kültürspor’a konuk olan Kapaklıspor, sahadan 4-0 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda hanesine 3 puan daha yazdırdı.

FARK AÇILIYOR

12 Kasım 2017 Pazar günü saat 13:00’da Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor; Mertcan, Serdar, Şaban ve Mamadou Sacko ile bulduğu gollerle maçı 4-0 kazanmasını bildi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kapaklıspor, bu sonuçla puanını 21’e çıkarırken 1 maç eksiğine rağmen liderliğini sürdürdü.

Kapaklıspor, 8. hafta sonunda en yakın rakipleri Çerkezköy Doğanspor ve Malkara 14 Kasımspor’a 1 maç eksiğine rağmen 6 puan fark attı. Rakiplerinin 1 maç fazlası bulunan Kapaklıspor, şampiyonluk yarışında önemli bir virajı da kayıpsız geçmiş oldu.

SACKO’DAN HARİKA RÖVEŞATA

Kapaklıspor sahaya Serhat, Çağatay, Gurur, Hüseyin, Sacko, Nail, Berkay, Mertcan, Serdar, Tezcan, Şaban ilk onbiri ile çıktı. Kapaklıspor’un golleri 29. Dakikada Mertcan, 53. Dakikada Serdar, 80. Dakikada Şaban’dan gelirken, skoru belirleyen golü 82. Dakikada harika röveşata golü ile Mamadou Sacko attı.

“BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, “Hafta içi bu maça iyi hazırlandık. Çorlu Kültürspor ligimizin dişli ekiplerinden birisi, bu maç onlar içinde ya tamam ya devam maçıydı. Maça çok iyi başladık, 90 dakika oyunun kontrolü elimizdeydi. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik ve sonuç olarak 4-0 galip geldik. 7’de 7 yaptık, lider durumdayız. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız bir diğer önemli maçımız olan 1461 Karadenizspor maçı var.Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Takımımız yalnız bırakmasınlar. Bu yolun sonu inşallah Şampiyonluk olacak” dedi.