Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ne müthiş bir başlangıç yapan ve namağlup yoluna lider olarak devam eden Kapaklıspor, Şarköyspor’u deplasmanda 7-1 mağlup etti.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 6. Hafta müsabakasında deplasmanda Şarköyspor’a konuk olan temsilcimiz Kapaklıspor, baştan sona üstün oynadığı ve kaptan Tezcan'ın 3 gol ile hattrick yaparak yıldızlaştığı karşılaşmadan 7-1 galip ayrıldı. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Kapaklıspor, 1 maç eksiğine rağmen ligde liderliğini sürdürdü.

Maça etkili başlayan Kapaklıspor; 23 ve 38. Dakikada Tezcan, 42. Dakikada ise Berkay ile bulduğu gollerle maçın ilk yarısını 3-0 önde kapattı.

İkinci yarının hemen başında Şarköyspor farkı ikiye indirdi. 48. Dakikada Gökhan ile bir gol bulan Şarköyspor maçta durumu 3-1 yaptı. 62. Dakikada Mertcan ile bir gol daha bulan Kapaklıspor, farkı yeniden 3’e çıkardı. 67. Dakikada Mamadou Sacko penaltı golü ile skoru 5-1 yaptı. 70. Dakikada Şarköyspor 10 kişi kalırken, 81. Dakikada genç oyuncu Serdar ve 90+2’de kaptan Tezcan ile bir gol daha bulan Kapaklıspor, maçtan 7-1’lik farklı bir skorla ayrıldı.

Ligde oynadığı tüm maçları kazanan Kapaklıspor, bu sonuçla ligdeki puanını 15’e çıkarırken liderliğini sürdürdü.