Kapaklı Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çetintaş ve beraberindeki gaziler,  iade-i ziyaretler kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

FLAMA TAKDİM ETTİLER

Kapaklı Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çetintaş ile birlikte 22 Eylül 2017 Cuma günü gazetemize ziyarette bulunan Gaziler, flama takdim ederek teşekkürlerini ilettiler.

“HER ZAMAN YANIMIZDALAR”

Kapaklı Gazetesi’nin her daim gazilerin yanında ve destekçisi olduğunu söyleyen Kapaklı Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çetintaş, “İade-i ziyaretlerimize başlarken, ilk ziyaretimizi her zaman yanımızda olan ve bizlere destek veren Kapaklı gazetesi ile başlamak istedik. Destekleriniz için gazilerimiz adına teşekkür ederim.” Dedi.

UZUN SÜRE SOHBET ETTİLER

Yapılan ziyarette Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Adem Çil’e Kapaklı Muharip Gaziler Derneği adına İbrahim Çetintaş tarafından bir flama hediye edildi. Yapılan ziyaret dolayısıyla konuşan Adem Çil, ‘’Bu ülkenin basın mensupları olarak vatanına ve milletine hizmet ederken, bu şerefli ünvanı kazanan yüce gönüllü insanlara, yani Gazilerimize ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunar, kendilerine teşekkür ederim.’’ İfadelerini kullandı.

“KIBRIS GEZİSİ TALEP ETTİK”

Vatani görevini Kıbrıs’ta yapan Kapaklı Gazetesi imtiyaz Sahibi Adem ÇİL, tamamı Kıbrıs gazisi olan misafirleri ile uzun süre sohbet etti. Kıbrıs gezisi için Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan bir talepte bulunduklarını belirten Kapaklı Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çetintaş, “İnşallah gezi gerçekleşirse basın mensuplarımız ile birlikte Kıbrıs’ı gezerek o günleri yeniden hatırlamış oluruz.” Dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.