Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu Öğretmenlerinden Oluşan Türk Halk Müziği Korosu Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesinde Sahne Aldı.

KORODA 16 ÖĞRETMEN YER ALDI

İlçemizde ilk kez bir okulun öğretmenlerinden oluşan koro olma özelliği taşıyan koro, izleyicilerden tam not aldı. Koroda 16 öğretmen yer alırken, koronun şefliğini Dursun Ali Yılmaz yaptı.

Düzenlenen konsere Belediye başkanı İrfan Mandalı, İlçe emniyet müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

NALBANT TEBRİK ETTİ

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını İlçe milli eğitim müdürü Tahsin nalbant yaptı. Konuşmasında ilk kez öğretmenlerde oluşan bir koronun ilçemizde sahne aldığını belirten Nalbant, Okul müdürü Murat Öz, okul idaresi ve koroda yer alan öğretmenleri tebrik etti.

GECEYE RENK KATTI

Programda sahne alan öğretmenlerden oluşan koro sırasıyla Karahisar Kalesi, İki Keklik, Bülbülüm Altın Kafeste, Yeşil Başlı Telli Turnam, Evlerinin Önü Yonca, Fincanın Etrafı Yeşil, Al Fadimem, Eyvallah Şahım, Mihriban, Kerimoğlu Zeybeği, Düz Tara Yar Düz Tara, Tuna Nehri, Bahçelerde Börülce, Kalenin Dibinde Bir taş Olaydım, Çanakkale Bugün Toz İle Duman, Bu Adam Benim Babam, Sendeki Kaşlar, Babuba türkülerini seslendirdi. Koroya misafir sanatçı olarak katılan Özer Ersoy ise Potpori performansı ile geceye renk kattı.

Mehmet_Elfide_Koro Mehmet_Elfide_Koro1 Mehmet_Elfide_Koro2