Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumundan ‘Evet’ Çıkmasının Ardından Bir Basın Bildirisi Yayımladı.

Açıklamasında güzel bir seçim süreci geçirdiklerini kaydeden Önsel, “18 maddelik anayasa değişikliği ile ilgili Referandum süreci bugün itibariyle hayırlısıyla tamamlanmıştır. Büyük Türk milleti bir kez daha demokrasi sınavından başarıyla çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak samimiyetimizden taviz vermeden, Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaatlerini gözeterek elimizden geldiğince mücadelemizi verip güzel bir seçim süreci geçirdik. “ ifadelerini kullandı.

“KAZANAN TÜRK MİLLETİ OLDU”

Önsel, “Kimin ne dediğini umursamadan, liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ'nin kararının arkasında durarak ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan, olumlu yönde katkı koyan, çalışan yorulan tüm dava arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Herkes emin olmalıdır ki bu sürecin mimarı Milliyetçi Hareket Partisi'dir ve garantisi de yine Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben felsefesini kendisine hedef koymuş hareketin mensupları olarak bundan sonra da tarafımızı her zaman milletimizden ve devletimizden yana belirleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır.  Bu sonuçtan kazanan herhangi bir siyasi hareket veya şahıs değildir, kazanan büyük Türk milletidir. Zaman içerisinde şüphesi olan vatandaşlarımız da buna yakınen şahit olacaktır.” Dedi.

“DEVLETTEN BU HAİNLER TEMİZLENMELİ”

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray ÖNSEL, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

FETÖ terör örgütü mensuplarının 15 Temmuzda yapmaya çalıştıkları hain darbe girişiminin siyasete yansımalarının da ne denli olduğunun bu referandum sonuçlarıyla daha detaylı incelenmesi gerektiğini özellikle belirtmeliyiz. Bu hainlerle ve diğer terör örgütleriyle mücadeleden hiçbir taviz vermeden devamı sağlanmalı, sonuna kadar devletin tüm kanallarından bu hainler temizlenmelidir. Bundan sonra bize düşen bir ve beraber olmak, birbirimize sımsıkı sarılarak, saflarımızı sımsıkı tutup aramıza hainleri sokmadan, herkesi kucaklayarak daha aydınlık günlere yürümek olacaktır. Çünkü biz büyük Türk milletiyiz. Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi "Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur."

HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ ETTİ

Bu duygu ve düşüncelerle kararı ne olursa olsun vatandaşlık görevini yerine getirip sandıkta iradesini ortaya koyan öncelikle Tekirdağ'lı hemşerilerimize ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, neticenin devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene!