Çerkezköy Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Metin Demirtaş, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Dolayısıyla Gazetemizi Ziyaret Etti.

Basın Camiası ve Sağlık Camiasının ülkemiz adına önemli hizmetlerde bulunduğunu söyleyen Çerkezköy Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, “Basın Camiasının bu özel gününde sizleri ziyaret etmek istedik. Sizlerin ve tüm basın camiasının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

Kapaklı’ya bir hastane kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Çalışkan, “Kapaklı’da kendi yerlerimizde mevcut fakat hastane için henüz karar vermedik. Yer belirleme çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki aylarda durum netlik kazanacak ve kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Çerkezköy Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Metin Demirtaş, Ziyarette Gazetemiz imtiyaz sahibi Adem ÇİL’e çiçek takdim etti.  İmtiyaz sahibimiz Adem ÇİL’de “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla ziyaretleri için Çalışkan ve Demirtaş’a teşekkür etti.