Kapaklı Pınar Bulvarı Yıldızkent Kavşağında Meydana Gelen Kazada 3 Kişi Yaralandı.

Pınar Bulvarı üzerinde TREDAŞ ekipleri tarafından yol kenarında devam eden kabloları yeraltına alma çalışmaları esnasında, firma çalışanının kontrolsüz şekilde trafiği durdurması sonucu, 59 UR 437 plakalı araç sürücüsü Efkan Özkan aniden durdu. Ardından Mustafa Metin yönetimindeki 59 TL 566 plakalı araçta öndeki araca çarpmamak için ani bir fren yaparak durdu.

ANNE VE 2 ÇOCUĞU YARALANDI

Görgü tanıklarının kavşağa oldukça hızlı girdiğini iddia ettiği ve 162 promil alkollü olduğu öğrenilen Ziya Erbay yönetimindeki 34 DB 1676 plakalı lüx araç ise İçerisinde 2’si çocuk 5 kişinin bulunduğu Mustafa Metin yönetimindeki otomobile çarptı. Sürücü Mustafa Metin ve Orhan Taşkın kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, araçta bulunan anne ve 2 çocuğu hafif şekilde yaralandılar.

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Kaza sonucu otomobil içerisindeki Anne Gamze Taşkıngül ve 2 çocuğu Zübeyir Taşkın Gül (5) Ömer Faruk Taşkıngül (6 Aylık) hafif şekilde yaralandılar. Yaralıların ilk müdahalesi olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılırken, anne ve 2 çocuğu kontrol amaçlı Çerkezköy devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

162 promil alkollü olduğu öğrenilen Ziya Erbay ise ifade için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

kapakli-trafik-kazasi kapakli-trafik-kazasi1 kapakli-trafik-kazasi2