Kapaklı Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda belediye tarafından hazırlanan tanıtım videosu krize neden oldu.

“REKLAM YAPILIYOR”

Önceki gün Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyeleri onuruna Hawthorn Suites By Wyndham’da düzenlenen programa büyük bir katılım sağlayan Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, Belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin, Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan “2004’den bugüne Kapaklı Belediyesi” adlı sinevizyon gösteriminin izletildiği esnada Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın reklam yaptığını gerekçe göstererek programı terk ettikleri iddia edildi.

“BAZI İSİMLER KARARA UYMADI”

İlçe Başkanı Salih Bezgin ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz ile bazı yönetim kurulu üyelerinin tepki amaçlı programı yarıda keserek, otelden ayrılmalarına rağmen Ak Parti teşkilatından bazı isimlerin ise duruma tepki göstererek programı takip etmeleri dikkatlerden kaçmadı.

“NEDEN RAHATSIZ OLDULAR?”

Ak Parti içerisindeki bazı isimlerinde İlçe Başkanı Bezgin ve beraberindekilerin bu tepkisinden rahatsız olduğu görülürken, başkan Mandalı’ya yakın isimler ise “Ak Partililerin tepkisinin anlayamadık. Belediye hizmetlerinden neden bu kadar rahatsızlık duydular anlamakta zorluk çekiyoruz” yorumunda bulundular.