Kapaklı Belediyesi’nin katkılarıyla her yıl kültür gezileri kapsamında düzenlenen Çanakkale gezileri devam ediyor.

200 KİŞİ KATILDI

Geçtiğimiz haftalarda 88 kişilik ilk kafile ile Çanakkale gezisine giden Kapaklı samsunlular Derneği üyeleri, yine Kapaklı belediyesi katkılarıyla 5 Otobüs 200 kişiden oluşan 2. kafile ile Çanakkale Şehitliklerini gezdiler.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞADILAR

Geziye katılan Samsunlular Derneği üyeleri Ecebat, Gelibolu, Alçı Tepe, Anzak Koyu, Mecidiye Şehitliği, Kilitbahir, Anıt, Şehitlik, Seddülbahir, Conkbayırı, Anafartalar gibi savaşın yoğun yaşandığı yerleri gezdiler. Gezi esnasında bol bol fotoğraf çeken dernek üyeleri şehitlerimiz için dualar okurken, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadılar.

BİR ÇOK ÜYEMİZ İLK DEFA ÇANAKKALE’YE GİTTİ

Milli Mücadele'nin destanlaştığı yerleri üyelerine göstermek ve milli duyguları yeniden yaşatmak amacıyla bu gezilere önem verdiklerini söyleyen dernek başkanı Mustafa Önder, “Birçok üyemiz ilk defa Çanakkale’ye gitme şansı buldu. Her etkinliğimizde bizlere destek olan belediye başkanımız İrfan Mandalı’ya, belediye başkan yardımcımız Adem Sekmen’e, yönetim kuruluma ve dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.

kapakli-samsunlular-dernegi-canakkale-gezisi kapakli-samsunlular-dernegi-canakkale-gezisi2kapakli-samsunlular-dernegi-canakkale-gezisi1