Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Üyeleri İle Birlikte Yaptığı Basın Açıklamasında Darbe Girişimine Tepki Gösterdi.

“HALKIMIZ MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI”

Samsunlular Derneği önünde düzenlenen basın açıklamasında konuşan dernek başkanı Mustafa Önder, “15 07 2016 Cuma akşamı bir takım kendini bilmez TSK adı altında sözde darbe girişiminde bulunmuşlar ve T.C. devletine el koymaya çalışmışlardır. Ancak ülke genelinde halkımız milli iradeye sahip çıkmış sağduyulu bir şekilde darbeyi geri püskürtmüştür.

“HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

Bizler Tüm Kapaklı halkı olarak darbeye karşı hayır sloganı ile sabaha kadar meydanlarda kalıp milli iradeye sahip çıkma adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışmışızdır. Yine Kapaklı Samsunlular Derneği olarak darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini şiddetle kınıyor gece çıkan olaylarda şehit düşen gerçek vatansever Türk askerlerimiz, vatanı için canını hiçe sayan sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor. Başta Kapaklı halkı olmak üzere tüm Türkiye’deki vatandaşlarımızı bu sağduyulu davranışından dolayı tebrik ediyorum.

Sözlerime son verirken bizler ülkemizin bekası için her zaman devletimizin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. “ dedi.

samsunlular-dernegi-kapakli-darbe