Geçtiğimiz Günlerde Gerçekleşen Genel Kurul Sonrası Erol Buz Başkanlığında Oluşan Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Gazetemizi Ziyaret Etti.

Ziyarette dernek başkanı Erol Buz'un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri R. Tahir Eke, Demet Eroğlu, Paşa Küçük'de yer aldı.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Gazetemiz imtiyaz sahibi Adem ÇİL ile bir süre sohbet eden dernek yöneticileri gazetemiz hakkında bilgi alıp görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette yapılan sohbette gazetemiz imtiyaz sahibi Adem ÇİL, Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz'dan Dernek çalışmaları ve yapılacak programlar hakkında bilgi aldı.

"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ"

Yeni oluşan yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen dernek başkanı Erol Buz, "Kurum ziyaretleri ve üye çalışmalarımız devam ediyor.  İlçemiz ve bölgemiz için faydalı olabilmek için dernek olarak önümüzdeki günlerde faaliyetlerimizi hızlandıracağız. Dernek olarak artık daha fazla sosyal aktiviteler içerisinde olacağız, kamuoyunu daha yakından takip ederek, Bölgemizin sorunlarının çözümlerinde, Bölgemizin menfaatine olacak her işte elimizi taşın altına koyacağız" dedi.

satives-kapakli-gazetesi