Trakya bölgesinde, alt yapıda kazandığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren ve ilçemiz adına başarılı işlere imza atan Site Spor Alt yapı takımları başarıya doymuyor.

Tekirdağ U-16 Ligi D Grubu’nda mücadele eden ve sezonun tamamlanmasına iki hafta kala şampiyonluğunu ilan Site Spor, Ligin Son haftasında oynanan Çerkezköy 1923 Gençlik Spor maçından da farklı galibiyetle ayrıldı.

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Rakibi karşısında 2 hafta önceden şampiyonluğu ilan etmeninde rahatlığıyla etkili bir oyun sergileyen ilçe temsilcimiz Site Spor, maçı 5-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi. Maç sonu oyuncular ve teknik heyet büyük sevinç yaşarken, genç futbolcular A Takımın sevilen Hocası Soner Çelik ile birlikte sahada üçlü çekerek “Şampiyon Site Spor” sloganı attılar.

KUPAYI KAYMAKAM GÜRBÜZ’DEN ALDILAR

Maç sonunda büyük bir sevinç ve heyecan yaşayan genç sporcular, şampiyonluk kupasını İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün elinden aldılar. İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz daha önce gruplarında şampiyon olan U 17 ve U14 takımlarına da şampiyonluk kupalarını vererek futbolcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

55 GOL ATTI 5 GOL YEDİ

2015-2016 Sezonu Tekirdağ U 16 Ligi D Grubunda mücadele eden Site Spor sezonu 7 galibiyet 1 beraberlikle bitirirken, mağlubiyet yüzü görmedi. Rakip filelere toplam 55 gol bırakan Site Spor, kalesinde sadece 5 gol gördü.

sitespor-u16-kapakli-sampiyon1