Tekirdağ Süper Amatör Liginde Mücadele Eden İlçemiz Temsilcisi Site Spor Muratlı Şehir Stadında Karşılaştığı Aşağı Sevindikli Spor Maçından 2-1 Galip Ayrıldı.

SİTE SPOR’UN GOLLERİ İLK YARIDA GELDİ
Süper amatör liginde ilk maçına deplasmanda çıkan ve maça etkili başlayan Site Spor, 15. Dakikada kullanılan korner atışında Uğur Hasko’nun vuruşuyla maçta 1-0 öne geçti. 35. Dakikada ise kaptan Serhat Akyüz’ün ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mert Arslanalp topu kalecinin üzerinde aşırtarak topu filelerle buluşturdu ve takımını maçta 2-0 öne geçirdi.

Site spor maçın ilk yarısında rakibine gol pozisyonu vermedi. İlk yarı Site Spor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

UZATMALARDAKİ GOL AŞAĞI SEVİNDİKLİ’YE YETMEDİ
2. yarı karşılıklı ataklarla başlarken, İkinci yarıda Site Spor kalecisi Emre Bozacı kullanılan frikik de kalesinde gole izin vermedi. Site Spor’da Yusuf Özkan kaleciyi çalımladı vuruşunda top direkten döndü. Yusuf Özkan ilerleyen dakikalarda bulduğu 2 net pozisyondan da yararlanamadı.

Maçın uzatma dakikalarında Aşağı Sevindikli Spor 1 gol bulsa da Site Spor rakibine başka gol izni vermedi ve maç 2-1 Site Spor üstünlüğü ile sona erdi.

HEDEFİMİZ LİGİ ÜST SIRALARDA BİTİRMEK
Maçla ilgili açıklamalarda bulunan Site Spor kulüp başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Bu güzel galibiyet için, teknik heyet ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Güçlü bir kadromuz var. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek” dedi.

sitespor2015