Tekirdağ Süper Amatör Liginde Mücadele Eden Site Spor Evinde Oynadığı Malkara Belediye Spor Maçını 1-0 Kazanarak Ligdeki Çıkışını Sürdürdü.

20 Aralık 2015 Pazar günü Kapaklı Şehir Stadında oynanan maça Site Spor Emre-Kadir-Ziya-Doğukan-Uğur-Musa-Volkan-Abdulmelik-Mert-Yusuf-Serder ilk on biriyle çıktı. Malkara Belediye Spor Sarper-Tevfik-Emre-Başer-Şahin-Ahmet-Orhan-Yiğit-Mehmet-Harun-Serkan ve Tarkan ilk on biriyle sahadaki yerini aldı.

Yalcin_Karamehmetoglu_Adem_CilMaçta Tekirdağ il hakemlerinden Cüneyt Gülşen düdük çalarken, yardımcılıklarını Oğuz Kabakçı ve Abdullah Dindar yaptı.

Site Spor’da savunmada Uğur ve Doğukan hücum hattında ise Mert, Yusuf oynadıkları futbol ile beğeni kazanırken, Malkara Belediye Spor’da takımın tecrübeli isimlerinden Harun Özkan ortaya koyduğu futbolla futbol severlerin beğenisini topladı.

Maçta her iki takımda çok sayıda gol pozisyonuna girerken Site Spor maçın ilk yarısında Mert Arslanalp ile bulduğu golle maçı kazanmasını bildi. Site Spor Mert, Yusuf ve Volkan ile girdiği 3-4 net gol pozisyonundan da yararlanamadı.

Site Spor bu maç sonunda aldığı 3 puanla Malkara Belediye Spor’la puanını eşitlerken 16 puanla averaj farkıyla 4. Sırada yer aldı. Malkara Belediye Spor ise 16 puanda kaldı ve 3. Sıradaki yerini korudu.

Maç sonu konuşan Site Spor kulüp başkanı Yalçın Karamehmetoğlu galibiyetlerinden dolayı teknik heyet ve futbolcularını kutlarken, “Bu yıl genç bir kadro oluşturduk. Gençlerimize güveniyoruz. Önümüzdeki yıl ile yine bu kadro ile gençlerimizle devam edeceğiz. İyi bir yönetimimiz var, iyi bir yerel yönetimimiz var. Belediye başkanımız, taraftarımız ve sponsorlarımız destek veriyor. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Site_Spor_Malkara Site_Spor_Malkara1