Tekirdağ 2. Amatör E Grubu 4. Hafta Müsabakasında Kapaklı Kartalspor ile Karaağaçspor Karşılaştı.

Maç sonu olayların yaşandığı ve 8 kişinin kırmızı kart gördüğü müsabakada, kazanan taraf 3-2’lik skorla Karaağaçspor oldu.

İLK YARI 2-1 SONA ERDİ

Kapaklı Şehir Stadı’nda Pazar günü saat 11:00’de başlayan müsabakaya Kapaklı Kartalspor; Ömer, Yunus, Engin, Volkan, Yavuz, Uğur, Numan, Aykut, Tanju, Fırat ve Suat ilk 11’i ile çıkarken, Karaağaçspor Erdi, Barış, Osman, Ozan, Hakan, Serdar, Fırat, Mehmet, Enez, Furkan, Sezer ilk 11’i ile çıktı.

Maça hızlı başlayan ekip Karaağaçspor 6. Dakikada Mehmet ile 1-0 öne geçerken, Kapaklı Kartalspor 16. Dakikada Yunus ile skoru eşitledi 1-1

  1. dakikada Karaağaçspor Serdar ile 2-1 öne geçti. Maçın ilk yarısı 2-1 Karaağaçspor üstünlüğü ile sona erdi.


AYKUT TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI

İkinci yarının başında, 52. Dakikada Numan ile yeniden skoru dengeleyen Kapaklı Kartalspor,  Aykut’un 67. Dakikada kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. 84. Dakikada Mehmet ile bir gol daha kazanan Karaağaçspor maçtan 3-2 galip ayrıldı.

MAÇ SONU OLAYLAR ÇIKTI

Maç sonu Karaağaçsporlu futbolcular ile tribündeki taraftarla arasında başlayan tartışma biranda kavgaya dönüştü, Kapaklı Kartalspor’da Osman Atıcı ve Volkan Demir Karaağaçspor’da ise 5 Futbolcu maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı.