Samsun Vezirköprü Kunduz Güreşleri Ağası Bilal Acar, 2014 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı ve beraberindeki pehlivanları kahvaltıda ağırladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

2014 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı, Kırkpınar Başpehlivanı Ali Rıza Kaya ve çeşitli boylarda Kırkpınar’da kol bağlayacak pehlivanları kahvaltıda ağırlayan Kapaklı’nın tanınmış iş adamlarından Bilal Acar, Kırkpınar öncesi başpehlivanlara moral verdi.

13 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 10:00’da Gönlübol Lokantası’nda başpehlivanları ağırlayan Acar, 14-16 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 656. Tarihi Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde tüm pehlivanlara başarılar diledi.

“DESTEĞE HAZIRIZ”

Yağlı Güreşin içinden gelen bir isim olarak Yağlı Güreşe her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirten Samsun Vezirköprü Kunduz Güreşleri Ağası Bilal Acar, “Her nerede olursa olsun yağlı güreşin gelişmesi, yaygınlaşması ve daha ileriye taşınması için destek vermeye hazırız. 4 Yıldır Samsun Vezirköprü Kunduz Güreşleri ağalığını yürütmekteyim. Kunduz Güreşlerini Türkiye’de iyi bir noktaya taşıdığımızı düşünüyorum. “ dedi.