Kapaklı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Kapaklı Kamu Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşları 2. Geleneksel Futbol Turnuvasında Şölen Havasıyla Başlayan Turnuva Tek Kelimeyle Rezaletle Bitti.

Turnuvanın En Renkli Takımlarından Olan Kapaklı Samsunlular Derneği Finalde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İle Eşleşirken, Son Dakikada Karşısında Kapaklı Belediyesi’ni bulmasıyla gerilen ortam maç sonu yerini istenmeyen görüntülere bıraktı.

Maçlar Sahada futbolcular arasında dostluk, kardeşlik çerçevesi içerisinde geçse de keyfi kurallar, hakem hataları, maçların başlamasına saatler kala alınan usulsüz kararlar ile turnuvaya gölge düşürenler final maçında yaşanan olumsuzlukların sorumlusu olarak gösteriliyor.

12 takımın yer aldığı bir turnuvayı düzenlemekten aciz olanlar, tek amacı dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kaynaşma olan bir turnuvada bile küçük hesaplar peşinde koşup adam kayırma derdine düştüler. Turnuvada elenen birçok takım turnuvada usulsüzlükler olmasına rağmen kaderine razı gelirken, özellikle bazı takımların şampiyonluk yolunda her şey mübahtır düşünceleri turnuvanın istenilen çizgiden uzaklaşmasına neden oldu.

Biz hala 12 takımın yer aldığı bir turnuvayı düzenlemekten aciz bir yönetimden ilçemiz adına faydalı bir şeyler yapmalarını bekliyoruz. Turnuva sonunda sadece turnuva birincisi kürsüye geliyor, turnuvanın ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü kupa törenine katılmıyorsa sorumluların gelecek yıllarda aynı hatalara düşmemeleri için şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerekiyor.

Turnuva boyunca centilmence mücadele eden tüm sporcuları ve şampiyon takım Kapaklı Belediyesi'ni kutluyor, turnuvanın çığırından çıkmasına neden olan sorumluları şiddetle kınıyorum.