Bu sezon Tekirdağ futbolunda ilk kez boy gösterecek olan Başakşehir Koleji Gençlik Spor Kulübü, adından şimdiden söz ettirmeye başladı. Yaptığı transfer ile dikkat çeken kulübün başkanlığını Mustafa Dursun, Teknik direktörlüğünü ise Furkan Aşık üstleniyor.

“HEDEFİMİZ ÜST DÜZEYLERDE TEKİRDAĞ’I TEMSİL ETMEK”

Hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen kulüp başkanı Dursun, '' Hedefimiz en kısa zamanda Tekirdağ'ı en üst düzeylerde temsil etmek. Maddi ve manevi olarak bu lige ve üst liglere hazırız, hocamıza ve kadromuza güveniyoruz" dedi.

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Kulüp teknik direktörlüğünü üstlenen Furkan Aşık, " Bildiğimiz tanıdığımız arkadaşları aramıza kattık. 2.amatör takımı olarak gözüksek te kalitemizin bunun üstünde olduğunu biliyoruz. Futbolun sahada oynandığı biliyoruz ancak futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Sene sonunda şampiyonluk yarışını en önde tamamlamak istiyoruz" dedi.

“KENDİ DEĞERLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”

Aşık, " Kendi değerlerimize önem veriyoruz, bunun için spor okulumuzu kurduk. Spor okulumuzdaki genç kardeşlerimizi A Takım seviyesine kadar yükselterek özümüzle ilerlemek istiyoruz.  Altyapımıza katılmak isteyen çocuklarımızı Başakşehir Koleji İlkokulu ve Ortaokulu'nda çeşitli burslarla okutmayı düşünüyoruz.  Çocuklarının hem futbol oynamasını hem de futbol ile birlikte akademik eğitimini de bir arada götürmek isteyen tüm velilerimizi de detaylı bilgi için okulumuza davet ediyoruz. Bu konuda okul kurucumuzun ve başkanımız desteği sonsuz'' dedi.

Başakşehir Koleji GSK'nın şu ana kadar gerçekleştirdiği transferler ise şu şekilde :

Tekirdağ Marmaraspor'dan : Murat YEL , Barış CİHANGİR , Kemalettin Analp, Fırat AŞIK

Büyük Yoncalıspor'dan : Uğur AKYILDIZ, Tolga ŞEN , Emre KARAKAYA, İsmet KAPAR

İzmir BLD Spor'dan : Mert TORUN

Çukuryurtspor'dan : Erhan YAKŞİ

Çerkezgücü Spor'dan : Berkay ÇABUK

Çerkezköy Doğanspor'dan : Ozan AŞIK, Oğuzhan SULU

Kapaklıspor'dan : Emre YOLDAŞ

Karağaçspor'dan : Sezer KARAGÖZ, Mehmet KURUCAN

Ve lisanları elinde bulunan Anıl DUMAN, İlkay KARAMAN, Volkan BAYRAKÇI, Ulaş ÖZMEN, Ahmet YILDIZ, Özgür ÖZTAŞ ile anlaştı.

“TRANSFER DÖNEMİNİ KAPATTIK”

3 oyuncu ile daha anlaştıklarını açıklayan AŞIK '' Onlarında transferini en kısa zamanda açıklayacağız. Takımımıza katılmak için bizimle iletişime geçen, sosyal medya hesaplarımızdan mesaj atan tüm sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz ancak artık transferi kapadık '' dedi.

Haber: Adem ÇİL