Başkan Mustafa Aydoğdu Yönetiminde Oluşan Tekirdağspor Yeni Yönetim Kurulu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak' ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu'nun yanısıra, yeni yönetim kurulu As Başkan Ersan Özcan, 2.Başkan Ercan KISA, 2.Başkan Özkan Sobacıoğlu, 2.Başkan Sadi ŞEN, Genel Sekreter İsmet Teberoğlu, Kaynak Geliştirme Sorumlusu Eyüp ATAMAN ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Şerif Dırak yer aldı.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın makamında gerçekleşen ziyarette; Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu, Tekirdağspor’a geçen yıl ve bu yıl verdiği desteklerden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti.

SPOR KOMPLEKSİ HAZIRLIKLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Başkan Albayrak, Tekirdağspor’un en iyiye layık olduğunu belirterek imkanlar dahilin de her zaman kulübün yanında olacağını. Günümüzün en popüler sporu olan futbolda ilimizi profesyonel ligde temsil eden tek takımın Tekirdağspor olduğunu Tekirdağspor ilimize mal olmuş ve on bir ilçenin tamamını temsil eden bir futbol kulübü olduğunu, Tekirdağ ilinde on bir ilçemizde ki birlik ve beraberliğimizin Tekirdağspor’da pekişmesi ve el ele, omuz omuza Tekirdağsporu layik olduğu yerlere getirecekleri kanaatinde olduğunu belirterek Tekirdağ'a ve Tekirdağspor’ a yakışır bir spor kompleksinin büyük bir hızla hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.