2016-2017 Sezonu Spor Toto 2 ve  3. Lig'de gruplar belli oldu. TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde bugün yapılan kura çekimine TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra Spor Toto 2. Lig ile Spor Toto 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

BİRİNCİ GRUPTA MÜCADELE EDECEK

Tekirdağspor adına kura çekimine As Başkan Ersan Özcan ve Genel Sekreter İsmet Teberoğlu katıldı.

Tekirdağspor 1.grup ta yer alacak ve 19 takımlı grupta mücadele edecek. Grubumuz da  3.ligten düşen 2 takım Ankarademirspor ve Kartalspor, Bal liginden çıkan 2 Takım Kocaelispor ve Kütahyaspor yer alacak.

Tekirdağspor Başkanı Kura çekiminden sonra yaptığı açıklamada;

‘’Bu gün çekilen kurada 2016-2017 sezonunda bisimle birlikte mücadele edecek 19 takım belirlendi. Çekilen kura sonucunda mücadele edeceğimiz takımların bir bölümünü yakından tanıyoruz.

Zorlu bir sezen geçireceğimizin farkındayız. Ancak Tekirdağspor bundan önceki sezonlarda güçlü rakipleriyle mücadele etmekten geri kalmamıştır. Bu yılda, bu zorlu gruptan başarı ile çıkabileceğimizden ve Tekirdağ’ı Van’dan İzmir’e kadar yaygın yelpazede en iyi şekilde temsil edeceğimizden eminiz.

Rakiplerimize ve futbol kamuoyuna yeni sezonun hayırlı olmasını diliyoruz. Her şey Tekirdağspor için’’ dileklerinde bulundu.

2016-2017 sezonunda kura çekiminin ardından fikstür bayram tatilinden sonra belirlenecek ve ligler 03 Eylül 2016 tarihinde başlayacak.

Tekirdağsporun Rakipleri;

1.GRUP

24ERZİNCANSPO

ALTAY

ANKARA DEMİRSPOR

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE

BEYLERBEYİSPOR

BURSA NİLÜFERSPOR A.Ş.

CİZRE SPOR

ÇORUM BLD.SPOR

ERZİN BLD.SPOR

GÖLCÜKSPOR

KIZILCABÖLÜKSPOR

KOCAELİSPOR

KOZAN BLD.SPOR

KÜTAHYASPOR

MANAVGAT SPOR

SANCAKTEPE BLD.SPOR

TEKİRDAĞSPOR

VAN BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR