Kapaklı Havzalılar Derneği Başkanı Bayram Dağlı 10 Aydır Derneği İşleten İşletmecinin 9 Aydır Elektrik Borcunu Ödemediğini TREDAŞ Yetkililerinin Duruma Göz Yumduğunu İddia Ederek Yetkilileri Duyarsızlıkla Suçladı.

Abonelikleri iptal edilene kadar dernek yönetimine herhangi bir bildirim yapılmadığını söyleyen Dağlı, “İş yerleri ve konutlarda fatura ödeme tarihinden 1 hafta gibi bir sürede elektrik kesintisi uygulayan TREDAŞ, 9 ay gibi uzun bir süre borcunu ödemeyen işletmecinin duyarsızlığı nedeniyle 2 defa haciz işlemi yapılana kadar dernek yönetimi olarak muhatabı olan biz abonesine herhangi bir bildirim yapmıyor. 9 ay boyunca faturalar ödenmemiş, 2 defa haciz işlemi yapılmış, Aboneliğimiz iptal edilmiş ama dernek yönetimi olarak bize bu duruma gelinene kadar herhangi bir bildirim yapılmamış. Çok vahim bir durumda dernek işletmecimizin TREDAŞ yetkililerine rüşvet vererek 9 ay boyunca usulsüz elektrik kullandığı, yetkililerinde buna göz yumduğu iddia ediliyor.

Biz Dernek Yönetimi olarak soruyoruz 9 ay boyunca faturası ödenmeyen aboneye neden zamanında bildirim yapılmıyor? Neden 2 defa haciz işlemi yapılmasına, Aboneliğimiz iptal edilmesine rağmen bizlere zamanında bilgi verilmiyor. TREDAŞ gibi büyük bir kurumda bu tür olayların yaşanması kurumun ve abonelerin haklarının korunması açısından gerçekten üzücü bir durum. Buradan bu tür olumsuzlukların yaşanmaması ve vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için yetkilileri göreve çağırıyoruz “ dedi.

kapakli-tredas